Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Miért engedik hogy ilyen...

Miért engedik hogy ilyen szörnyű emberek vigyázzanak a betegekre?

Figyelt kérdés
A nővérekről beszélek.Tudom van kivétel.De a legtöbbjük iszonyú.Nem tisztelik a betegeket,bunkók.Pl. Amikor én korházba voltam nem voltak hajlandók lejebbvenni a tévéjüket így hát hajnali 2-hor aludtam el és 4-kor ébredtem.A tv bömbölt 3-szor kértem hogy kicsit vegyék lejjebb.Nem voltak hajlandóak.a kedves nővérke az óriási mű körmével cigivel a szájűban jött beadni az injekciót.Amit a körme miatt 3-szor elrontott.De még rengeteg mindent irhatnék.Miért engedik hogy ilyen qurvák végezzenek ilyen FONTOS feledatokat.
2009. jan. 27. 17:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nana...

Nem szabad általánosítani! Tény és való: vannak nem oda való emberek, vagy csak bele vannak fáradva a pénztelen, de felelősségteljes, nehéz munkába. Már ha komolyan veszik a hivatást... na de hogy cigivel a szájában végezze a dolgát??? Azért ez súlyos. És meg is volt gyújtva??? Mert az nagyon durva lenne, bár anélkül is az.

Nem tudom. Talán annyira nincsenek megfizetve, hogy minden mindegy alapon végzik a munkájukat.

Más vélemény? Csak a becsületes, szívvel-lélekkel dolgozó nővérkéket ne bántsátok, mert azért Ők is sokan vannak!

2009. jan. 27. 17:44
 2/6 anonim ***** válasza:
73%
Mégis ki vállalná el annyi pénzért? Csak aki nem tud elmenni máshová, vagy nincs más választása...
2009. jan. 28. 13:16
 3/6 anonim ***** válasza:
72%
Nem akarom itt tovább szomorítani az embereket,de tény,hogy a magyarországi egészségügy (és sajnos nem csak ez...) katasztrofális.Ha valamit kérsz és nem csinálják próbáld meg határozottabban kérni,vagy ha nem segít a nővér kérj meg egy másikat!Ne hagy maga-az egészséged a legfontosabb!
2009. jan. 29. 17:20
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is ugy látom hogy a novérek(foleg az idösebbek)durvák.Gondolom kiégési szindrómában szenvednek.De gondoljunk bele ha mi lennénk a helyükbe mondjuk a sebészeten(mert forgalmas hely).Reggeli osztás,reggeliztetés,vérnyomásmérés,ágyazás,reggeli injekciók és gyógysz.k adása,fürdetés,uj betegek felvétele,dokumentálása,felkészités mütétekre és már dél ki kellene szedni a déli gyógyszereket,ebédet,mutétesek jönnek vissza...stb.közben pedi csesztetnek az orvosok.3 növérre átlagosan 22 betegre amiböl a fele fekvö és korlátozott cselekvési képességü... sok, még igy átolvasva is izzasztó.Ha több növér lenne jobb lenne a helyzet...szerintem sok lelkes ápolónö van az anyukám is közéjuk tartozik:)
2009. jan. 29. 20:03
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom,de szerintem nem kellenne mindig az alul fizetésre hivatkozni.Aki vállalta,tudta,hogy mennyiért nem viselkedhet igy.Csak szivből lehet csinálni,aki nem tudja nem is oda valo.Ápolónő vagyok,imádom a munkám.Az a szerencsétlen beteg nem tehet arrol,hogy kevés a fizetésem.És ezt kevesen értik meg.Sajnos nekem is vannak kolléganőim,akik miatt néha majd el süllyedek szégyenemben.Ha ezt jelzem,a válasz csak annyi,mkevés az ember,és tényleg az.Tehát nem tehetik meg,hogy válogassanak.Sehol nem szoktam mondani,hogy eü.dolgozo vagyok,pár helyen tényleg csunyán bánnak az emberrel.Nem régen belgyógyászati vizsgálaton voltam,az EKG-t végző idősebb hölgy, majdnem lenyelt keresztben.Kiabált velem,hogy megne mozduljak mégegyszer,ez a vizsgálat nem fáj.Megse mozdultam,mivel naponta 20ilyet csinálok és azt is tudom nem fáj.Remélem javulni fog a helyzet.
2009. jan. 31. 18:46
 6/6 anonim válasza:
100%

Miért gondoljátok, gondoljuk, hogy az egészségügyben jobb a helyzet mint bárhol máshol az országban?

Ha egészséges vagy akkor is tele van minden problémával ha beteg vagy még kiszolgáltattobbá válsz, a kórházban pláne!

Voltam többször is kórházban tudom miről beszélek!! Egy kezemen megtudom számolni, hány kedves nővérrel, orvossal találkoztam mert van ilyen is! Sajnos a többség nem!!

Aki ezt a hivatást nem tudja szivvel csinálni nem oda való! Mivel kevesen vannak, felvesznek bárkit és ezzel a létszám megvan, a többi nem érdekes!

2009. febr. 1. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!