Ez is jellemző a skizofrén betegekre?
Figyelt kérdés
Kinéznek maguknak valakit aki szimpatikus nekik és ragaszkodnak hozzá testestől lelkestől szószerint.Ismerik annak az embernek minden mozdulatát,állandóan figyelik.Néha feltünően bámuljak azt az embert úgy, hogy észre se veszik magukat milyen feltünőek.ismerik kívül belül.2010. ápr. 12. 18:42
1/7 anonim válasza:
Van, hogy zaklatják egy évekkel ezelőtti exüket.
2/7 anonim válasza:
Szerintem igen,de nem ennyire pontosan,de szerintem ja :D
Na ez értelmes volt ^^
3/7 anonim válasza:
sztem csak egyszerűen bejössz neki.
4/7 anonim válasza:
Ez sok olyan emberre jellemző, aki a skizofréniának még a közelében sincs...
5/7 anonim válasza:
Előző vagyok.
Borderline-személyiségzavarra jobban illik ez a jelenség. Azt pedig néha még nehéz is elkülöníteni a skizofréniától. De lehet szimpla emberi tulajdonság is, nem muszáj betudni bármiféle betegségnek...
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat...háát nem tudom
2010. ápr. 17. 19:19
7/7 anonim válasza:
én paranoid skizofrén vagyok. Évekig zaklattam egy lányt a szerelmemmel, hol ritkábban, hol sűrűbben, és amióta tudom, hogy beteg vagyok, azóta felé se nézek. De nem érzem magam gyógyultabbnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!