"Létezik" jó nőgyógyász Nyíregyházán? Aki oda is figyel a betegekre? (Eddig férfihoz jártam, de lehet nő is! )
Eddig a kórházba jártam vizsgálatra, de a legutolsó vizsgálat (kb. egy hete) katasztrofális volt. Nem lehet semmit kérdezni, mert a doki az asszisztensekkel beszélget, nevetgél. + úgy írja rá a papírra a cici vizsgálati eredményét, hogy meg sem vizsgált.
Minden kórházi doki ilyen?
Akkor vizsgálnak csak meg normálisan, ha a magánrendelőjében fizetsz érte?
Kérlek, segítsetek!!!!!!!!!!!!
Sziasztok!
Nekem ugyan speciális problémám volt, amivel a nőgyógyászok endokrinológushoz, az endokrinológusok meg nőgyógyászhoz küldtek, de sikerült találnom egy nagyon rendes orvost.
Nyíregyházán magánrendelése van, Dr. Szőke Józsefnek hívják. Egyáltalán nem pénzéhes, (rákszűrés, uh, meg manuális vizsgálatért 8-at, aztán mikor véreredményekkel hívott vissza akkor is uh+gyógyszerfelírás 4-et kért)
Sok orvosnál megfordultam, s eddig ő az egyetlen, aki tájékoztat a terveiről a kezeléssel kapcsolatban, az elért eredményekről, a gyógyszertől várt hatásokról és mindenről, ami érdekelhet. Emellett biztat... ha és ő olyan doktorbácsi aki mosolyogva ki is kísér az ajtóig. Mindenkinek csak javasolni tudom.
On-line is lehet időpontot foglalni. :)
Szia!
Ha jó nőgyógyászt keresel, akkor én Dr. Seres Andreát javasolnám. Én nála szültem, és hozzá jártam a terhességem alatt is végig. Nagyon jó fej, alapos, és profi. Ért ahhoz amit csinál.
Sziasztok!
Én nem ajánlanám Seres Andreát. Tiszteletlen a betegekkel,noha az egész életét ők "építik fel" a hálapénzből és a magánpraxisa áraiból. Már ha az embert nem is képes látni a másikban, de legalább a pénz forrásait tisztelhetné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!