Valóban nagyon jóhatással van a rákos betegekre a Cod tea?
Figyelt kérdés
Édesanyám sajnos daganatos beteg ez pár hónapja derült ki.Szeretnék mindenben segíteni neki,azt halottam ez ngyon jó de 21.000.-ftba kerül,ezért szeretnék segítséget kérni.Köszönöm2009. szept. 22. 17:54
1/9 anonim válasza:
Ha szabad megkérdezni milyen daganatot állapitottak meg ??
2/9 anonim válasza:
Sajnos sok hiéna kihasználja a daganatos betegek kétségbeesését, de hidd el, hogy nincs semmilyen "varázs tea", gyógyító energia, meg hasonlók, melyek használnak is.
Egyedül az orvosi terápia segíthet, csak Mo.-n sajnos sok helyen (anyagi okokból) az elavult gyógyszereket használják, de pár tea árából inkább ott kéne "kilobbizni" a modernebb kezelést...
3/9 A kérdező kommentje:
A tüdejében találtak daganatokat,a hónaljában.méhében,combjában stb...:(
2009. szept. 23. 11:26
4/9 A kérdező kommentje:
Non-hodkin lymphomája van.4.stádiumban van és 2hetente kap kemot ami nagyon megviseli,azt is halottam,hogy a kemo nem segít inkább ront a helyzeten.Mit tanácsoltok?
2009. nov. 30. 04:17
5/9 anonim válasza:
Szia! Mi nem voltunk ilyen nagyon komoly helyzetben édesanyámmal, de neki is kezdődő méhnyak rákja volt. Én is nagyon megijedtem, de rengeteg utána olvasás és fórumokban való sok dicséret után kipróbáltunk egy mikroalga készítményt. Nagyon jó hatása van. Anyut telejesen rendbehozta. Most nincs semmi gondja, az szűrés eredménye teljesen jó. Én ezeket nagyon tudom ajánlani nektek is. Gyógynövény boltokban szerintem mindenhol kapható, mikoro alga, vagy sima zöld alga POR. Ez kiegészítésnek mindenféle képpen jó lehet.
6/9 anonim válasza:
Előző vagyok. Nem értem, hogy fentebb valaki miért írta, hogy a teák nem jók, csak az orvosi terápiák. Igen is vannak nagyon jó készítmények, csak az orvosok nem beszélnek róla, nem is ismerik az alternatív gyógymódokat SAJNOS. Nem lehet azt mondani, hogy ezek nem segítenek , hiszen nem egy fórumban részletezik nagyon sokan, hogy milyen nagyon jó hatással voltak ezek a készítmények.
7/9 anonim válasza:
A COD tea nagyon jo hatassal van a daganatos betegsegekre, ugyszinten az algak is. Termeszetesen az ilyen keszitmenyeket csak kiegeszitokkent alkalmazhatjuk, az orvosi kezelest nem helyettesithetik. Szerencsere vannak mar orvosok szep szammal akik rabolintanak az ilyen kiegeszitokre. Kozeli ismerosem egy eve a Tahitian Noni Juice-t issza, neki prosztata rakja van, nagyon konnyen viselte a kemot, meg van elegedve ezzel a gyumolcslevel. Igaz hogy az ilyen termekek nem olcsok de mi dragabb mint az egesszseg?! Mielobbi gyogyulast kivanok edesanyadnak!
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,de most új kérdésben kérem a segítségeteket.Amit majd felteszek külön is.Édesanyámat nagyon megviseli a kemoterápia,legutóbb elájúlt.Otthon is szinte kivételnélkül minden mellékhatás jelentkezett nála,fájdalomcsillapítókon él,és nagyon gyenge.Abba akarja hagyni a kemot,de én félek,hogy akkor elveszítjük.
2009. dec. 7. 08:47
9/9 anonim válasza:
Eddig mindenki csak jót írt, én annyival egészíteném ki hogy C-vitamint adjál anyukádnak! Nagy adagban, kezdésnek ha nem szedet még eddig akkor 3x1, majd pár nap múlva 3x2/200mg-ost. Nem tudom írhatnám e melyik gyár termékét,(mert csak 1 ami jó), meg van még ami erősítené a Gerovit kapszula, az majd nem infúzió helyettes, otthon. Mielőtt valaki leállítana, énnekem ezek saját tapasztalataim, anyukámon, apukámon, meg stb.. Mielőbbi gyógyulást anyukádnak! (privibe megírom a gyártó nevét)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!