Mindenen sírok?
Figyelt kérdés
Nem értem, hogy miért sírom el magam mindenen.
Ha valaki már egy rossz szót szól hozzám, potyognának is a könnyeim.
Vagy például ha orvosnál vagyok, nem merek a szemébe nézni, és ahogy elmondom neki mi a bajom, rögtön a sírás kerülget,vagy ha egyáltalán bárkivel négyszemközt beszélek magán ügyekről, pedig tudom hogy semmi okom rá.
Sokszor van úgy hogy látok egy posztert valakinek az elveszett kutyájáról, és legszívesebben elsírnám magam.
Milliószor van ez, és már annyira idegesít, hogy nem tudom megvédeni magam senkivel szemben, mert azzal vagyok elfoglalva hogy a könnyeimmel küszködjek.
Túl érzékeny vagyok? :/
#érzékenység #mindenen sírok
2014. szept. 5. 00:34
1/3 anonim válasza:
Az, hogy túlérzékeny vagy, tény. De ennél többről van szó. Most csak annyit tudnék tanácsolni, hogy próbáld minél több síkon lefoglalni a "gondolatvilágodat", ne engedd, egy időben egy dologra ilyen mértékben elmerülni. Meg kellene tanulnod a megosztott koncentrálást. Akkor a saját figyelmed megoszlik, és nem tud ennyire fókuszálni, és nem is fog ilyen erősen érinteni. (Nekem segített ez a módszer)
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2014. szept. 5. 16:46
3/3 anonim válasza:
Ez lehet, hogy kicsit tényleg túlzás, de aki nem sír semmin annak a lelke gyenge, aki meg kis dolgokon is elsírja magát, annak aranyos lelke van. Az érzékenység nem baj, vagy gyengeség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!