Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Hány éves korban volt valaki...

Hány éves korban volt valaki először nőgyógyásznál?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 9. 10:25
 1/10 anonim ***** válasza:
18.
2014. ápr. 9. 10:32
 2/10 anonim ***** válasza:

15-16 éves lehettem kb.

16 éves korom óta pedig rendszeresen járok rákszűrésre minden évben egyszer. Ha más gondom is van, akkor természetesen akkor is elmegyek.

2014. ápr. 9. 10:32
 3/10 anonim ***** válasza:
19 évesen
2014. ápr. 9. 10:34
 4/10 anonim válasza:
Ez attól is függ, hogy van-e valamilyen egészségügyi probléma, vagy szexuálisan aktív-e az illető. Én a lányomat 17 éves korában kísértem el először, amikor már egy ideje együtt járt egy sráccal.
2014. ápr. 9. 10:36
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerencsére problémám nem volt, 17évesen voltam először, és azóta minden évben megyek rákszűrésre!
2014. ápr. 9. 11:53
 6/10 anonim ***** válasza:
Én 12 voltam, vérzési probléma miatt. Anyám felnőttnőgyógyászához mentem. Nem volt semmi gond. Azóta minden évben rákszűrés.
2014. ápr. 9. 12:49
 7/10 anonim ***** válasza:
Majdnem 18. Azóta ha más gond nincs, évente rákszűrés, vérvétel és UH.
2014. ápr. 9. 16:21
 8/10 anonim ***** válasza:
15. Egy strandon összeszedett gomba miatt. Azóta minden évben rákszűrés, valamint szültem 3 gyereket. :-)Viszont a nőgyógyász nem az, akihez 15 évesen elmentem.
2014. ápr. 9. 20:41
 9/10 anonim ***** válasza:
ha nincs semmi problémád és nem élsz nemi életet sem,akkor rád van bízva mikor is mész el,ez nem valami kötelező vizsgálat,csak ajánlott,de azt mondják hogy a sexuális élet megkezdésekor érdemes ha nincs semmi egyéb problémád.Sokan a nők egészségénél azt írták hogy 18-24 évesek voltak.
2014. ápr. 18. 15:16
 10/10 anonim ***** válasza:

6/9-es az anyukád nagyon elsiette mert az első pár évben normális hogy a mensi hol későn jön meg,hol hónapokra kimarad hol erősebb vagy gyengébb,az első időszakba bármi előfordulhat.12 évesen nőgyógyászhoz menni.

Én a gyerekem biztosan női orvoshoz vittem volna el,gyermekgyógyászhoz.

És hogy értetted hogy azóta minden évben rákszűrés?13 évesen rákszűrés vagy ezt hogy kell érteni?-mert az nem normális,a 13 éves lányok szűzek legjobb esetben,egy szűz lánynál a hüvelybe ne nyúlkáljon doki.

Egyáltalán hogy vizsgált meg 12 évesen az orvos?

Én 12 évesen férfi orvos előtt nem vetkőztem volna le,meg ha meg akart volna alul vizsgálni,csak az orvos maradhatott volna vizsgálatnál be,nem kell oda közönség.

2014. ápr. 18. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!