Először nőgyógyásznál! Amikor elküld levetkőzni, akkor azt, hogy illik?
Elmegyek a paraván mögé, levetkőzök, de ő szólít? Vagy nekem kell magamtól kimenni ha kész vagyok? Lesz ott szék, hogy a cipőmet kényelmesen le tudjam venni?
Illetve amíg elsuhanok a vizsgálóágyig addig ő mit csinál? Előkészíti az eszközöket? Vagy végignézi ahogy elvánszorgok a vizsgálóágyig? Utána oda hogy kell felfeküdni? Mert egyedül nem hiszem, hogy menne, vagy ő megfogja a lábaimat és felrakja? Utána mit fog csinálni miután szépen szembesül az alsó felemmel? A vége, hogy van? A vizsgálat után? Visszamegyek felöltözni, és??? Utána még vissza kell ülni beszélgetni?
Részletes válaszokat kérek lányok!
Kijössz a paraván mögül,és valószínű szól,hogy akkor most feküdj fel.Ha végeztetek visszamész felöltözöl,és kijössz onnan,ha azt akarja,hogy ülj vissza mondani fogja,legalábbis nálam eddig így volt.
Lehet,hogy végignézi ahogy a vizsgáló székhez mész,de az is lehet,hogy addig papírozik,sztem ez nőgyógyász függő.
Félreértettetek, engem nem maga a vizsgálat érdekel, mivel azt már tudom, itt mindenki csak arról kérdez.
Engem a vizsgálat előtti és utáni időszak érdekel!
Nálunk viccesen van megoldva. 2 ajtó és szólnak, de volt már, hogy nem tudtam melyikünknek :)
A lényeg bemész amikor mondja hogy menj vetkőzni bemész a paraván vagy ajtó mögé (rendelő válogatja mi van) levetkőzöl alulról. Nálunk van bent szék is, szóval a cipőt is le lehet venni kényelmesen.
Ha paraván van csak és nem ajtós és más nem vár épp ugye akkor ha levetkőztél kimész és jön a vizsgálat. A vizsgálat után visszamész öltözni, addigra megcsinálják a papírokat. Vagy lehet kell egy kicsit várni, de akkor már felöltözve ülsz és vársz kint nálunk van a 2 öltöző ajtó előtt egy szék. Tőlem szoktak addig kérdezgetni, vagy ha nekem van kérdésem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!