Nőgyógyásznál frissen borotváltan illik megjelenni? :D
Bocsi az idétlen kérdésért, de annyira izgulok.. csomó megválaszolatlan kérdés van a fejemben! :(
16/L
Szerinzem se borotváld ott lent. nem igazán egészséges, csak divat jelenleg....
sok fertőzést elkerülhetsz, a szellőzés miatt is fontos lenne a szőrzet, nem véletlenül van az ott...
valószinüleg az orvos is mondaná, hoga ne tedd!
--ha kérdezed....
Ez nagyon jó kérdés!
Én huszonhat éves koromig nagyon szőrös voltam odalent és eszmbe sem jutott, hogy ezen változtassak. És persze úgy mentem a nőgyógyászomhoz is. Aztán legyantáztattam és azóta is járok havonta. ÍGY MOSTMÁR KICSIT KÍNOSAN ÉRZEM MAGAM, HA GYANTÁZÁS ELŐTT MEGYEK NŐGYÓGYÁSZHOZ, PEDIG IGAZÁBÓL TUDOM, HOGY EZ HÜLYESÉG. Előtte 8 évig megfelelt aztán hirtelen nem. Szóval a lényeg a nőgyógyászt csak az érdekli, hogy lezuhanyozva mennj oda semmi más! Tudod hányféle puncit látott már és még fog is. Szerintem totál nem érdekli!!! Csak nyugi!!!
Úgy menj, ahogy alapbólé hordod. Ha borotválod, akkor borotváld, ha alapból szőrösen hagyod, akkor az ő kedvéért nem kell leszedned.
Amúgy tényleg véd a fertőzésektől, akármennyire hihetetlen.
De a nőgyógyászt nem fogja érdekelni.
Mindig borotválom.. csak most megyek előszőr és nem tudom mit, hogy..
rohadtul izgulok, holnap megyek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!