Ma voltam először nőgyógyásznál ÉS életem egyik legrosszabb orvosával találkoztam. Nektek is vannak rossz nőgyógyászos sztoritok?
#1 pedig nem is olvastalak, pacsi :)
(3-as voltam)
Sajnos sokan vannak ilyenek...
Szándékosan így terelgetnek a magánpraxisukba, ahol ugyanők már egészen másképpen viselkednek a pénzedért.
Nagyon szomorú ez.
soha ne menj vissza ehhez az utolsó trógerhez, inkább fizess valaki másnak, akit ajánlanak. megéri. bár sajnos, én már magánokban is sokszor csalódtam...
ha rossz sztorit akarsz: gyereket szeretnék hamarosan, illetve aktuális volt a szűrés is, így én naiv elmentem a helyi sztk-s henteshez, gondoltam egy sima szűrést még az is képes elvégezni. tévedtem.
úgy tolta belém a kacsát, hogy még rendesen fel sem feküdtem a vizsgálóra, majd mikor felüvöltöttem közölte, hogy hogy akarok így szülni, ha még ez is fáj...jó sokáig turkált bennem, majd azt láttam, h tiszta vér a kenet, amit levett...utána napokig véreztem, és nem tudtam felegyenesedni, annyira fájt. illetve még közölte, hogy hatalmas méhszájsebem van, lehet, hogy rák, majd kiderül 3-4 hét múlva. se kezelést, se semmit nem ajánlott (pl probiotikum, irrigátor, gyógytea, akármi....). illetve megkértem még az elején, h nézze meg a mellem, h rendben van-e, illetve mutassa meg, hogy tudom magam ellenőrizni: erre adott egy beutalót mammográfiára: ahova természetesen nem megyek el.
most ott tartok, hogy bár gyereket szeretnék, még a szex gondolatától is a hideg ráz, olyan traumát okozott. el sem tudom képzelni, h képes leszek még rá valaha...mintha megerőszakoltak volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!