Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ma voltam először nőgyógyászná...

Ma voltam először nőgyógyásznál ÉS életem egyik legrosszabb orvosával találkoztam. Nektek is vannak rossz nőgyógyászos sztoritok?

Figyelt kérdés
Bementem ma nőgyógyászatra csak sima szűrésre életemben először. Mondtam neki hogy 18 éves vagyok és van egy barátom akivel nemi életet élünk és ideje megvizsgálni hogy van e valami probléma és hogy mi a helyzet odalenn. Mondta, hogy menjek be és vetkőzzek le alul és feküdjek fel az ágyra. Eddig rendben is ment minden amíg elnem kezdett velem majdhogynem kiabálni mert hogy én rosszul fekszem az ágyon és hogy fogjam meg a vasat és ne csúszkáljak. Jó végre megfelelt neki és a legdurvább módon ahogy csak lehet belém nyomta a kacsát olyat sikoltottam hogy szerintem még a másik szobába is hallották erre megint leordított és közben beszólt ha nemi életet élek 18 évesen akkor ne csodálkozzak hogy nőgyógyászatra kell járnom meg se szólaltam csak néztem és kicsit be is könnyezett a szemem. Mással is ilyen pöcegöndrök a nőgyógyászok vagy csak pont jó napja volt az orvosomnak?
2014. jan. 21. 17:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
81%

Első nőgyógyászként mindenképpen női orvost javasolnék, én biztos hogy a lányomat hozzá viszem.

Alapból normálisabb, hiszen olykor ő is kerül nőgyógyász keze alá.

2014. ápr. 30. 08:10
 12/16 A kérdező kommentje:
jajj, hát nagyon sajnálom. ez tényleg szörnyű lehetett :(
2014. máj. 2. 22:30
 13/16 anonim ***** válasza:
69%
Meg az sem rossz, mikor menzeszkor vizsgál -
2014. szept. 9. 22:17
 14/16 anonim ***** válasza:
69%

Na meg a vizsgálószékek sem semmik -

Idősebb nő nem tudom, hogy tud oda felmászni

2014. szept. 9. 22:21
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen felháborító, ami az SZTK-s rendeléseken megy. Nem csak a nőgyógyászaton, hanem a többin is. Valószínű, hogy tényleg így akarnak minket a mágánrendelésükre terelgetni... Tisztelet a kivételnek. Mert szerencsére olyan is van. Én pár éve Gyulán voltam nőgyógyásznál az SZTK-ban, eléggé féltem, ezért össze voltam szűkülve, erre a doktor úr közelte, hogy ő nem fog itt küzdeni, menjek olyan orvoshoz, akiben megbízom... Nőgyógyászatra ezután csak magánrendelésre fogok menni, hogy legalább emberként bánjanak velem. Szomorú, de ez van. Itt tart a magyar egészségügy. Egyébként Gyuláról más brutális dolgokat is hallottam, tavaly valami fertőzés tört ki a szülészeten, és volt olyan kismama, akinek még a veséjét is ki kellett venni.
2015. jan. 30. 20:37
 16/16 anonim ***** válasza:
36%
Nem értem, hogy alapból miért nem kerestek női orvost?
2015. febr. 1. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!