Ma voltam először nőgyógyásznál és olyan kérdéseket
tett fel amikre nem voltam felkészülve és nagyon
kellemetlenül ért, pl. hogy mmaszturbálok-e. Normális
ez?
Figyelt kérdés
Ma voltam először nőgyógyásznál és olyan kérdéseket tett fel amikre nem voltam felkészülve és nagyon kellemetlenül ért...pl. hogy mmaszturbálok-e, hogyan csinálom, barátomnak korai magömlése van-e, meg hogy felizgulok-e szex közben, meg benedvesedek-e. Másnál is megkérdezi ezeket?
Szerintem a Nögyógyásznak semmi köze ahhoz, hogy maszturbálsz-e! Söt a többihez sem amit leírtál, ezek a válaszok nem segitik elő abban hogy téged gyógyitson, vagy vizsgáljon, söt gyogyszer felirásához sem szükséges, szerintem ez kiváncsiság volt töle és ez nem szép, gondolom más nem volt a rendelöbe, / mármint asszisztens, vagy stbb. / !!
2008. szept. 26. 19:22
2/17 anonim válasza:
a pedofil parasztja..m küldd el a k**** anyjába :)
2008. szept. 26. 19:29
3/17 anonim válasza:
Nem mondod?! Ez valami elmerozzant /verz. Semmi köze ezekhez. Max. azt kérdezheti meg, hogy volt-e már testi kapcsolatod. Mi köze ide a barátod magömlésének? Hát ez jó. :D :/
2008. szept. 26. 19:38
4/17 anonim válasza:
Már indultam volna is, a betegjogi képviselőhöz. Rohadt mocsok hájfejű pedofil kéjenc vén kecske.
2008. szept. 26. 19:55
5/17 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen problémával mentél.
Egy sima folyásnál valóban meglepő kérdések. De pl. visszatérő alhasi fájdalomnál, nem menstruációs eredetű görcsölésnél, ismétlődő szúrás szerű fájdalomnál egyáltalán nem marhaság ebbe az irányba kérdezősködni, mielőtt teletöm (feleslegesen) gyógyszerrel.
Szóval? Milyen problémával mentél orvoshoz? :)
2008. szept. 26. 20:05
6/17 anonim válasza:
Akkor én mesélek valamit.
Anno 10 éve mikor nőgyógyásznál voltam,kérte,hogy az ujjaimmal nyissam szét a szeméremajkaimat,mert csak úgy tud megvizsgálni...15 voltam,és tudatlan, hát megcsináltam. Kesztyű nélkül nyúlt fel,és én akkor még csak azon agyaltam,vajon biztos tiszta a keze?
A pasi ma már nem praktizálhat, mint több évre rá megtudtam, még ma is perelnek ellene. Szerencsére más nem volt olyan tudatlan,mint én. Ajánlom keress más orvost, mert ez gyanús!
2008. szept. 26. 20:36
7/17 anonim válasza:
Az 5. válaszolótól kérdezem miért jogos a nögyógyász kérdése alhasi fájdalmak....stb... miatt ??? Semmi köze hozzá, föleg ahhoz, hogy a barátja mit "csinál " már bocs ez nem függ össze a betegséggel !!!
2008. szept. 26. 21:42
8/17 anonim válasza:
Ja és föleg ahhoz hogy felizgul -e szex közben ???!!!! ez röhej!! az elözö voltam ezt még le kellett irnom.
2008. szept. 26. 21:43
9/17 anonim válasza:
szerintem fordulj másik orvoshoz, ha kellemetlennek gondolod..ha volt bent legalább egy asszisztensnő, akkor nem tenne kérdezne olyat ami nem indokolt, ha nincs mellette senki, akkor pedig nem végezhet vizsgálatot sem, megtagadhatod..
Ha normális körülmények közt hangzott el a kérdés, akkor lehetséges, hogy volt rá oka..pl ha a hüvelyeden, szeméremajkakon sérüléseket vélt felfedezni, akkor így próbálja kideríteni a sérülés okát, hogy a megfelelő kezelőszert adhassa, ha nem erről van szó, menj máshová, de még panaszt is tehetsz!
2008. szept. 26. 21:45
10/17 anonim válasza:
Szerintem ha az orvos gyanakodna "valamire " akkor szemtöl szembe meg lehet a pácienstöl kérdezni dolgokat, és nem hátulrol menni hülye kérdésekkel, ebböl még pert is csinálhatna a páciens, bár gondolom más nem volt jelen ! Erre az orvosnak is figyelni kell, tehát szerintem konkrétan megkérdezte volna ha valamire gyanakszik
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!