Ma voltam nőgyógyásznál. Tegnap kezdtem el szedni az Elevitet, és a nőgyógyász azt mondta, hogy hagyjam abba a szedését, mert csak pénzkidobás. Ti mit gondoltok, csak pénzkidobás, vagy tényleg kell a Picinek?
hány hetes vagy? azt nem írtad.
én mindenképp szednék terhesvitamint, ártani nem árt. igazából hiába próbálunk sok gyümölcsöt zöldséget enni, ki tudja ezekben a naptól távol egy fóliában növelt mű zöldségben mennyi vitamin van?!
Az a baj, hogy a dokik is pénzt kapnak az ügynököktől , ahányszor ilyen receptet írnak ki.
Abba kéne belegondolni, hogy 50 éve hol volt még ilyen szuper vitamin? Sehol és mégis egészségesebbek voltunk, mint most.Anyáink is valahogy megszültek egészségesre nem?
1. A dokim szerint 5. hétben lehetek, de még megvizsgálni sem akart, mert azt mondja, hogy egy magzat zacskót nem hajlandó ultrahanggal megnézni, majd egy hét múlva ultrahangozik meg, amikor a pici szívét is lehet hallani.
2. Mindenféleképpen új dokit fogok keresni, mert ez nem éppen dokihoz méltón viselkedik.
3. a legelső pici babám lenne most, ezért kértem ki a tanácsotok, és nagyon köszönöm is, sok hasznos infót kaptam. Szerintem nem hagyom abba a szedését, egészen a szoptatás végéig szedni fogom. a gyermekem épsége a legfontosabb, és nem akarom a jószerencsére bízni ezt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!