Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Beadatod magadnak a H1N1-ellen...

Beadatod magadnak a H1N1-elleni oltást?

Figyelt kérdés
2009. nov. 5. 16:26
1 2 3 4 5
 41/46 anonim válasza:

Itt jól lehet tájékozódni, nincs benne sem a Fidesz, sem az MSZP:

[link]

2009. nov. 14. 00:49
 42/46 anonim válasza:
49%
Nem tudom miért bagatelizálják el az emberek ezt a járványt? Én influenzás nem voltam soha, de egyszer volt egy féloldali tüdőgyuszim és majdnem belehaltam. Pedig 23 éves, sportos, egészséges voltam, csak megfáztam, Nem olyan egyszerű betegség az!!! 2 hónap volt. Gyógyultan is hetekig alig tudtam felmenni egyben 3 emeletet.
2009. nov. 14. 01:00
 43/46 anonim ***** válasza:
Lefordítanád?:)
2009. nov. 14. 07:43
 44/46 vav22 ***** válasza:
100%

Kibénult le tőle valaki ezt kérdezte. Én megértem mindkét oldalt annak ellenére, h oltásellenes vagyok. Azért ait érdekel:

[link]

2009. nov. 18. 18:30
 45/46 anonim ***** válasza:
78%

Csakhogy a GB syndrome nem egyoldalúsítható a H1N1 oltás ellen.

Egy kivételes autoimmun betegségről beszélünk, mikor is az immunválasz kialakulásakor termelődő antitestek különös reakcióba lépnek a myelin hüvelyekkel, s alakítják ki a kórképet.

2009. nov. 18. 19:41
 46/46 vav22 ***** válasza:
57%

Utolsó előtti vagyok. Érdekes amit írtál a GB szindrómáról.

Tegnap újabb hír jutott tudomásosmra, az egyik település enahol állítólag H1N1 miatt zártak be iskolát, kiderült, hogy oltás lett ennyi a hiányzó. Ezt miért hagyják ki a hírekből??? Nem egy rokonom lakik ott, sőt oda jár iskolába az unokatestvérem... A települést nem szeretném megnevezni.

2009. nov. 19. 10:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!