Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Beadatod magadnak a H1N1-ellen...

Beadatod magadnak a H1N1-elleni oltást?

Figyelt kérdés
2009. nov. 5. 16:26
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
53%
Igen kérdező jól teszed. Pontosan ez a baj, hogy nem azt választjuk, amit sok okos hallani szeretne, igenis én is bátran be merem magam vállalni, hogy beoltattam, ilyenkor van az hogy hülyének nézik az embert.
2009. nov. 6. 19:01
 22/46 anonim válasza:
23%
ez eü miniszter azt mondta, hogy biztonságos, mert már 10 kisgyereknek beadták és eddig semmi bajuk. no comment...
2009. nov. 11. 02:05
 23/46 anonim ***** válasza:
74%

A válaszom nem. A médiának sikerült felfújni ezt az egész védőoltás dolgot.

Kijelentik a híradóban, hogy mennyien betegedtek meg H1N1-ben. Honnan tudják? Annak kideritése hogy melyik influenzát kaptad el 14000 Ft-ba kerül. Ebben a válságban ki az a magánember aki kifizett ennyi pénzt, vagy szerintetek ezt az állam álta?

2009. nov. 11. 09:00
 24/46 anonim ***** válasza:
84%

Nem.

Mondhattok akármit, ez akkor is biznisz... Ti megettétek, amit a média lenyomott a torkotokon, én meg nem... Ennyi. Hat hónapja nem nézek ezért TV-t, de pl.: tanultam Mikrobiológiát. Értelme nincs az oltásnak... Egyrészt baromi gyorsan mutálódik, így lehet, hogy Te már pl.: H3N4-ben fogsz taknyolni otthon, hiába oltattad be magad H1N1 ellen, másrészt meg akik eddig meghaltak a TV szerint, egyik sem ETTŐL! Mindegyiknek a H1N1-nél sokkal súlyosabb és komolyabb betegsége volt. Ez médiafogás. Mondjuk azt, hogy H1N1-ben halt meg, azt meg ne tegyük hozzá, hogy egyébként végstádiumban lévő rákos volt. Ettől majd mindenki jól megijed és dől a lé...

Én nem mondom, hogy hibás, aki megette... De ne a TV-ből legyen okos, hogy miért tette.

Részemről: Évek óta nem fog rajtam betegség, sem a gyerekemen... Nincs mitől védekezni, alapvető higiénia és pont.

A gyerekemet nem teszem ki annak a kockázatnak, amit egy hirtelen "összedobott" oltóanyag jelent (higanytartalma sem megnyugtató, de ez már csak a hab a tortán).

Most ha akartok, hülyézhettek engem is "oltatók", akkor is ez a véleményem. Én nevelem, saját felelősségem értékrendem és tapasztalatom alapján megvédeni őt...

Egészségesebb jövőt...

Mellesleg: Nem gyanús, hogy a madárinfluenza is akkora nagy lufi volt, hogy csak na, már rég ki kellett volna halnia mindenkinek a Földön, de semmi? Nem volt elég ijesztő... Annyi nagy nagy járvány volt az elmúlt években, hogy már az is csoda, hogy valaki lézeng itt, a sártekén... De aki itt lézeng, az csak költ, vásárol, költ, vásárol, melózik, hogy költhessen és vásárolhasson... Nem gyanús???

2009. nov. 11. 09:34
 25/46 anonim válasza:
59%

Igen

Ha kitör a nagy járvány az lesz a nagy gond, hogy mindenki egyszerre szeretne orvoshoz/patikába jutni. Illetve rengetegen lesznek betegállományban, ami próbára teszi a társadalom működőképességét.

Persze rettegek a mikrochiptől, amit a vérembe áramoltatnak vele...

[link]

:DDDD

2009. nov. 11. 10:27
 26/46 anonim ***** válasza:

"Illetve rengetegen lesznek betegállományban, ami próbára teszi a társadalom működőképességét. "

Ez is igaz, mert olyan emberek is vannak, akik papolnak, hogy nekik nem kell az oltás, de C-vitamint még életükben nem láttak. Nyilván oltás nélkül is lehet egészségesen maradni, csak tenni kell érte.

2009. nov. 11. 15:32
 27/46 anonim válasza:
39%
én igen, nálunk a faluban, egy elsős kislány most került kórházba, csak azért mertt nem adatták be neki a szülei az oltást, és vki meg hordozta és mivel kicsi még, és gyenge szervezetű, és nagyon könnyen elkapta... erről ennyit.
2009. nov. 11. 16:28
 28/46 anonim ***** válasza:
46%

09.34-esne.

a WHO kiváló minősítést adott az "összedobott" oltóanyagnak, ahogyan te nevezed.

Az OMINVEST 6 millió oltóanyag legyártására kapott felkérést a Magyar államtól, melynek az árát a kialkudott szerződést értelmében akkor is megkapja, ha az összes raktáron marad.

A vírusmutációhoz gazdaszervezet is kell ám. Minél több lesz a beteg, erre annál a nagyobb az esély. Ennek megtörténtéhez asszisztáltok ti sajnos, akik csak fújjátok fújjátok a mániákus igaztalan dumátokat, amiről egy fikarcnyit sem vagytok meggyőződve, és hiszitek hogy igaz, mert már úgy bebeszéltétek magatoknak.

Eközben elfelejtetek gondolkodni.

Egyre több a beteg az országunkban. Ebből a legtöbb a gyermek.

C vitaminról. Az aszkorbinsav szép és jó. De a H1N1 kineveti.

Semmi, de semmi köze a vírusfertőzés kivédéséhez.

A vírus olyan, mint a cipőkanál, olyan helyre is bejuttatja a baktériumot, ahová az önmaga nem jutna el. a H1N1 ezt nagyon jól tudja. Merthogy a szövődmények között első helyen álló tüdőgyulladás és tüdővérzés, a heves immunválasz következtében kialakult szövetkárosodásként kialakuló baktériumfertőzés eredménye. Heves immuválaszt ad a vad vírustörzsre ( oltatlan egyed) a gyermek, a fiatal felnőtt és az allergiás, illetve a krónikus beteg.

A védőoltás ehhez kell.

Gyönyörű eredményt értünk el eddig is, hiszen az alkalmazott vakcinák hatására gyakorlatilag eltünt a torokgyík, a himlő és a kanyaró.

60 %-os leoltottsággal ugyanígy biológiai zsákutcába terelhető a H1N1 is.

Ehhez kell az érett gondolkodás a felelős felnőtt látásmód.

2009. nov. 11. 17:48
 29/46 anonim ***** válasza:
70%
Ingyé' adja a suli, hát ezen ne múljon :D szokom az akupunktúrát. ;) beadatom
2009. nov. 11. 18:04
 30/46 anonim ***** válasza:
62%

Orvos leszek jövőre, ingyen beoltanak, de nem kell, az értelmesebb professzoraink sem oltatták be magukat, mert nem sokkal más, mint a többi, infektológián azt mondták, az oltassa be magát, aki a szezonális influenzától is fél.

Aki írta, hogy van babája: Ha te beoltatod magad, és a babát nem, akkor tünetmentes hordozóként hazaviszed neki, úgy hogy te észre sem vetted minden elővigyázatosság nélkül hogy beteg vagy.

2009. nov. 11. 20:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!