Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Beadatod magadnak a H1N1-ellen...

Beadatod magadnak a H1N1-elleni oltást?

Figyelt kérdés
2009. nov. 5. 16:26
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
68%
Nem,és nem is fogom gyakran mosok kezet óvakodok azoktól aki épp tüsszent vagy köhög nem puszilok körbe senkit, rengeteg C-vitamin...és még sorolhatnám mennyi védekezés van a megelőzésére.Engem ez egyáltalán nem érdekel csak most ez lett a köztéma.Persze aki óvatosabb akar lenni az oltassa be magát,elvégre már többen beoltatták magukat és nem lett semmi bajuk tőle.
2009. nov. 5. 16:48
 12/46 anonim ***** válasza:
58%

Igen, mert-

- nem érdekel, kinek van rajta haszna,

- nem egyszerű influenza, annál több,

- nem véd nem az immunrendszer, sőt ha erős, az okozza a 20-40 év korcsoport rizikóját, mert az erős immunválasz miatt alakul ki szövődmény ( Magyar Tudományos Akadémia Közlése)

- én lehet, hogy kifekszem és elmúlik, de ha átadom a kisbabámnak, ő már nem biztos,

- nagyon virulens,

- a mellékhatása: nem leszek beteg, a többi zagyvaság

- nem tud nem érdekelni, mert vannak szeretteim is nem csak én.

Egyébként totál elegem van a buta emberekből és amiért ezt le mertem itt kérdéseknél írni úgy lettem hülyézve, hogy az csak na és ezért tartok 53 %-os hasznos válasznál.

Szóval most egy hülyét hallottatok.

Na puszi

2009. nov. 5. 17:34
 13/46 anonim ***** válasza:
62%
17,34 nem kell magadra mondani semmiféle negatív jelzőt. Teljesen igazad van, aki ezt nem így látja na akkor mi van lehet náluk van a probléma.Én is a soraidba tartozom, ugyanez a véleményem nekem is, és mi is a családban beoltattuk magunkat!
2009. nov. 5. 18:31
 14/46 A kérdező kommentje:
Azt Írják bénulást lehet tőlle kapni
2009. nov. 5. 19:38
 15/46 anonim ***** válasza:
52%

De miért hiszed el?

Na most tényleg, miért jobb elhinni ezt a sok hülyeséget,amit kitaláltak?

Ki bénult le?

Könyörgöm, ki a fene bénult le a védőoltástól, meg halt meg meg ... mit tudom én?

Jaj, édes jó Istenem. Kész vagyok. Teljesen.

2009. nov. 5. 20:09
 16/46 anonim ***** válasza:
53%
Az ég szerelmére? Milyen bénulást? Én ettől a sok hülyeségtől fogok bénulást kapni, amiket hallok. De nem végtagi, hanem agyi. Az a sok marha. tessék ismerősem kb, 15-en beoltatták magukat és lám senki sem bénult le. Azt is mondták, hogy nincs szavidő. És láss csodát van. A sok marha megint dumál. Ugyanaz mint a sima influenza elleni oltás alapanyaga. Csak vírustörzs más. Itt az egészből olcsó politikát csinálnak a marhák. Semmi sincs ezzel az oltással, csak a pánikkeltés az megy. Túl egyszerű lett volna azt mondani, hogy kész az ellenanyag, megkezdhetik az oltások beadását.
2009. nov. 5. 20:52
 17/46 anonim ***** válasza:
80%
És te hogyan döntöttél beadatod magadnak?
2009. nov. 6. 08:03
 18/46 A kérdező kommentje:
Be.
2009. nov. 6. 14:28
 19/46 anonim ***** válasza:
31%

Mindenkit lepontoznak, aki azt meri írni, hogy oltat.

Vigyázz 81%-os, mert a te ázsiód is zuhanhat.

Szerintem versenyt kellene indítani.

Hogyan tornázzuk le népszerűségünket, mert nem azt a választ írjuk, amit a sok "nagyokos" hallani szeretne? - címmel.

Kérdező: jól tetted.

2009. nov. 6. 17:13
 20/46 anonim ***** válasza:
86%
Ha makkegészséges vagy, keveset jársz közösségbe és megteheted, hogy pár napig otthon kúráld magad,ha megbetegednél, akkor nem muszáj. Ellenkező esetben viszont ajánlatos, különösen, ha valamilyen krónikus légzőszervi betegségben szenvedsz.
2009. nov. 6. 18:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!