Székrekedés esetén kihez kell fordulnom? A házi orvosom ír beutalót valahová?
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Az az igazság, hogy nekem egész kicsi óta van :( de senkivel nem mertem róla beszélni, igyekeztem nem venni róla tudomást, de mára már nagyon zavaró és tudom is, hogy milyen veszélyei vannak.
Akkor első körben felkeresem a házi orvosom..
Egyébként házi módszerek közül csak a ricinus olajat próbáltam. Múltkor bevált, most nem :(
Esetleg tudnál valamit ajánlani? Legalább amég el nem jutok az orvoshoz,mert suli és munka mellett nehéz időpontot találnom és már nagyon rossz...
Egyébként házi módszerek közül csak a ricinus olajat próbáltam. Múltkor bevált, most nem :(
Esetleg tudnál valamit ajánlani? Legalább amég el nem jutok az orvoshoz,mert suli és munka mellett nehéz időpontot találnom és már nagyon rossz...
Próbáld feljavítani a bélflórád. Tehát fogyassz aludtejet, vagy acidofil tejterméket, vagy olyan joghurtot, esetleg kész probiotikumot. Így pár nap alatt úgy-ahogy rendben lesz az emésztôrendszered és azután jôhet a hashajtó.
Van egy szer, melyet mikrorostos gélnek hívnak, az csodára ki tudja tisztítani a beleid. Ne feledkezz meg a sok rost és elegendô víz beviteléhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!