Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ha 18 alatti vagyok és nem...

Ha 18 alatti vagyok és nem megyek el laborvizsgálatra lehet valami probléma belőle?

Figyelt kérdés

Szóval 18 alatt vagyok,elküldtek vérvételre és vizeletmintára de én nem akarok elmenni.Lehet belőle valami probléma a szüleimnek?

Nem vagyok beteg,szóval egészségügyi probléma nem lehet belőle,ilyen válaszokat ne írjatok légyszíves.Köszönöm.

2013. jan. 4. 18:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
77%
Egyébként a saját érdeked.Abból,hogy valakitől vettek 2 ml vért,még senkinek nem lett baja.De egy ki nem derített és időben fel nem ismert betegségből annál inkább.Erre az orvos a megnagyobbodott nyirokcsomó miatt gondolhatott,ez az első jele jópár kellemetlen betegségnek is.Ja,és persze ez nem az orvosnak kellemetlen,és nem is annyira a szüleidnek,mint neked.
2013. jan. 4. 18:55
 12/13 A kérdező kommentje:
Jogos,de most igazából nem ez volt a kérdés.Ha tényleg úgy fog kinézni,hogy valami bajom van akkor elmegyek orvoshoz.
2013. jan. 4. 18:58
 13/13 anonim ***** válasza:
75%
Behívhatja valamelyik szülődet, hogy írja alá : az el nem végzett vizsgálatból eredő esetleges hátrányaidért ők vállalják a felelősséget, ha szerinte felelőtlenség lenne a vérvételt kihagyni.
2013. jan. 5. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!