Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek a helyemben?

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

21 hónapos fiúcska mamája vagyok, és az élettársam nem akar velem szexelni. Ti leélnétek az életeteket szexnékül?

Vagy elhagynátok e miatt? Vagy mit tegyek?

Olyan a kapcsolatunk, hogy reggel elmegy melózni, délután hazajön 4kor elmeséli mi történt vele, veszekszünk egy sort mert valami nem tetszik neki,játszik egy kicsit a gyerekkel de nem túl sokat 8kor ágyban van. Reggel felkel 4 kor elkészülődik elmegy melózni :D

Ennyi a kapcsolatunk 3 éve vagyunk együtt, tegnap volt az évfordulónk de eszébe se jutott, hogy megünnepeljük vagy valami.

Magányos vagyok, jó itt a gyerek. Sokat foglalkozom vele, viszem mindenhova ahova csak lehetséges.

Hogy is mondjam... anyagilag támogat minket, ha megyünk valamerre ad rá pénzt.(ha kell) de semmi több.

Nincs gyengédség, nincs ölelés, nincs semmi...

mind ha csak barátok lennénk olyan.

Mondtam neki, hogy ez nekem így nem jó, akkor azt mondta én vagyok az élete, meg a gyerek.

Mit lehet tenni?

2012. dec. 13. 14:30
 1/10 anonim ***** válasza:
58%

Mégis mi az, amin veszekszetek egy sort? Minden vitához két fél kell. Én nagyon félnék, hogy más nőhöz jár, ha ilyen a kapcsolatom. Persze, gondolom, nem egyik napról a másikra történt mindez. Nyitnék felé, kedveskednék, sokkal jobban mint máskor esetleg. Újra el akarnám csábítani. Hétvégén, ha esetleg akkor jobban ráér, leraknánk a gyereket valakinél, mi pedig kettesben mennénk akár egy kávéra, akár kirándulni, de ha törik-ha szakad, megpróbálnék visszatalálni az élettársamhoz. Neked sok sikert hozzá!

Valami ki nem mondott dolog lebeg a fejetek fölött. Ő mennyire nyitott feléd? Az jó, ha elmondja a napi dolgait, ha megosztja veled ezeket.

Az anyagi támogatás egy dolog. De hogy nincs érintés, az komoly probléma :(

2012. dec. 13. 14:42
 2/10 anonim ***** válasza:
Fél éves kapcsolatba minek kellett gyereket vállalni amúgy?
2012. dec. 13. 15:02
 3/10 A kérdező kommentje:

Mindent megtettem, főztem neki finom vacsit, (akkor azért veszekedett velem mert főztem :D)

Amikor a gyereket akartuk akkor szó sem volt arról, hogy el leszek hanyagolva!

2012. dec. 13. 15:09
 4/10 anonim ***** válasza:
58%
Lakótársak vagytok, nem egy pár. Éltek egymás mellett. Van, aki szerint ez teljesen normális, én pakoltam és váltam. Jól tettem, mert most egy törődő, csodálatos ember a társam. Mindenkinek mások az igényei, én nem tudom elképzelni az életem szeretet nélkül.
2012. dec. 13. 15:11
 5/10 anonim ***** válasza:

Ennél kicsit bővebb információkra lenne szükség, mert attól, hogy főztél vacsit, még lehet, hogy mást el is rontottál ebben a kapcsolatban.

Szóval kb. mióta áll fenn ez a helyzet és szerinted mi vezetett ehhez?

Arra meg még mindig nem válaszoltál, hogy fél éves kapcsolatba szerinted miért normális gyereket szülni? Ne haragudj, de annyi idő után még nem is ismered a párodat, így nem csoda, hogy még 2 év múlva most itt ülsz, hogy veszekedtek és elhidegültetek...gondolkodni kellett volna.

2012. dec. 13. 15:12
 6/10 A kérdező kommentje:

A szerelem... Ez volt, meg szerettem volna gyereket is.

Anyagi helyzetem is megengedte/megengedi

A Gyermekem csodálatos, soha nem gondoltam volna hogy ilyen csodálatos gyermekem lesz :D

2012. dec. 13. 15:17
 7/10 anonim ***** válasza:
A szexmentesség nem egy probléma, hanem tünet. Érdekes a legtöbb nő, minden elől homokba dugják a fejüket, ordító jelekre nem figyelnek oda, de amint elmarad a szex, akkor megriadnak. Az összes többi dolog, amit leírtál, egy katasztrofális kapcsolat jellemzői,de téged mégis a szex hiánya borít ki a legjobban, ez így nincs rendben. Az egész kapcsolatotokat újra kellene építeni, az alapoktól, máskülönben nem sokáig lesztek együtt.
2012. dec. 13. 15:26
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát hallod ha te erre alapozod a gyermeked jövőbeli családi életét, boldogságát, hogy "hááá...szerelem vót", akkor meg is érdemled, hogy így vagytok a pároddal. Gondolom a kapcsolatotokon sem gondolkoztál el soha vagy próbáltál meg tenni érte, tervezni, csak "háá szerelem...azt majd alakul".

Csak szerencsétlen kisfiút sajnálom, hogy az anyjának ennyi esze van.

2012. dec. 13. 15:34
 9/10 A kérdező kommentje:
köszi, én is ezt érzem.
2012. dec. 13. 15:34
 10/10 anonim ***** válasza:
egy ferfinak szuksege van a szexre,szerintem megcsal
2012. dec. 13. 17:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!