Miért küldötr tovább az orvos?
"El akartam menni állami kórházba kíváncsiságból egy pötyögtetős allergiavizsgálatra"
A "kíváncsiságból" úgy kell érteni, hogy semmi bajod, semmi tüneted, csak úgy gondoltad, hogy miért ne? És közben meg baj, hogy nem hajtottak el, hanem foglalkoznak veled?
13: nyugi, akkor még nem látszott ez a válaszod :D
Neked úgy látszik, semmi sem jó :D
Azért nem kérdeztem meg tőle mert lekezelő volt és utasító
Vicces hogy elmegyek bármilyen magánorvoshoz, ott azt történik amit kérek, nem bunkóznak és nem kötik feltételhez a vizsgálatokat :D
Bizonyára az orvos úgy gondolta, hogy előbb ki kell zárni, hogy egyéb szervi probléma okozza a tüneteket. Ezért a tüdőröntgen, labor stb. Ha nem vagy elégedett a szolgáltatással, más orvost kell keresni. Igen, az állami egészségügy hagy kívánnivalót maga után. Sajnos sokszor a magán a megoldás.
"szerintem ennyi idősen nem normális orvoshoz rohangászni" - Bocs de ez egy felelőtlen kijelentés. Semmilyen életkorban nem "normális" orvoshoz rohangálni, és reméljük, hogy egészségesen éled le a fiatalkorodat, de ha egészségügyi problémád adódik, akkor bizony menni kell, akár többször, többhöz is, kontrollokra is, tetszik vagy sem.
15: Jó neked. Nekem magánnál is volt rossz tapasztalatom.
Nem helyfüggő, hanem orvosfüggő.
Ja majd ha lesz bajom, akkor majd foglalkozom vele, ahogy eddig is tettem. Nem érzem felelőtlenségnek, ez a saját dolgom, én életem, de el tudom fogadni, ha más annak gondolja.
Amúgy ez gyakori jelenség az állami helyeken? Magánban tényleg sokkal normálisabbnak tűnik az ellátás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!