Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Miért küldötr tovább az orvos?

Miért küldötr tovább az orvos?

Figyelt kérdés
El akartam menni állami kórházba kíváncsiságból egy pötyögtetős allergiavizsgálatra, erre a nő továbbküldött vérvétel, tüdőröntgen, hasi ultrahang, kardiológia, stb... 24 éves lány vagyok, semmi eü bajom nincs, miért nem lehet megcsinálni azt amit kérek? Ez így csak szemétkedésnek tűnik

2024. aug. 26. 13:12
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
9-es de jó hogy nem hozzátok járok :D
2024. aug. 26. 13:32
 12/28 anonim ***** válasza:
84%

"El akartam menni állami kórházba kíváncsiságból egy pötyögtetős allergiavizsgálatra"

A "kíváncsiságból" úgy kell érteni, hogy semmi bajod, semmi tüneted, csak úgy gondoltad, hogy miért ne? És közben meg baj, hogy nem hajtottak el, hanem foglalkoznak veled?

2024. aug. 26. 13:34
 13/28 A kérdező kommentje:
Mondom augusztus végén folyik az orrom és igen kíváncsi voltam, milyen növény miatt :D baj?
2024. aug. 26. 13:35
 14/28 anonim ***** válasza:
70%

13: nyugi, akkor még nem látszott ez a válaszod :D

Neked úgy látszik, semmi sem jó :D

2024. aug. 26. 13:37
 15/28 A kérdező kommentje:

Azért nem kérdeztem meg tőle mert lekezelő volt és utasító

Vicces hogy elmegyek bármilyen magánorvoshoz, ott azt történik amit kérek, nem bunkóznak és nem kötik feltételhez a vizsgálatokat :D

2024. aug. 26. 13:39
 16/28 anonim ***** válasza:
77%

Bizonyára az orvos úgy gondolta, hogy előbb ki kell zárni, hogy egyéb szervi probléma okozza a tüneteket. Ezért a tüdőröntgen, labor stb. Ha nem vagy elégedett a szolgáltatással, más orvost kell keresni. Igen, az állami egészségügy hagy kívánnivalót maga után. Sajnos sokszor a magán a megoldás.

"szerintem ennyi idősen nem normális orvoshoz rohangászni" - Bocs de ez egy felelőtlen kijelentés. Semmilyen életkorban nem "normális" orvoshoz rohangálni, és reméljük, hogy egészségesen éled le a fiatalkorodat, de ha egészségügyi problémád adódik, akkor bizony menni kell, akár többször, többhöz is, kontrollokra is, tetszik vagy sem.

2024. aug. 26. 13:47
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

15: Jó neked. Nekem magánnál is volt rossz tapasztalatom.

Nem helyfüggő, hanem orvosfüggő.

2024. aug. 26. 13:50
 18/28 A kérdező kommentje:

Ja majd ha lesz bajom, akkor majd foglalkozom vele, ahogy eddig is tettem. Nem érzem felelőtlenségnek, ez a saját dolgom, én életem, de el tudom fogadni, ha más annak gondolja.

Amúgy ez gyakori jelenség az állami helyeken? Magánban tényleg sokkal normálisabbnak tűnik az ellátás

2024. aug. 26. 13:50
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
18: Nem. Inkább magánban jellemző, hogy mindenféle vizsgálatra elküldenek, államiban meg nem.
2024. aug. 26. 13:52
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Az általánosító kijelentésed volt felelőtlen. Saját magaddal annyit foglalkozol, amennyit akarsz, a te dolgod.
2024. aug. 26. 13:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!