Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ilyen van? Mit lehet tenni?...

Ilyen van? Mit lehet tenni? Felrobbanok!!

Figyelt kérdés

2 hete vagyok itthon a lányommal.2 és fél éves Beteg. Munkahelyemen táppénzen vagyok emiatt.

Az első héten amikor jeleztük a lányunk betegséget helyettesítés volt a gyermekorvosunknal. Csak a tunetekről és gyogyszerekről beszéltünk.

Mindig, minden esetben a saját doktornőnknél amikor mentünk vissza igazolasert kértem tőle magamnak is ugye a papírt amit aztán vittem ugye a munkahelyemre.

Erre ma szól a mi doktornónk hogy "Kedves.... , most látjuk, hogy a múlt héten nem jelezte.... drnőnek a táppénzt, így nem is lett felvéve. Mi most csak erre a hétre tudjuk már felvenni!"

Magyarul az egész múlthetem 0 Ft?????

Mert se én nem szóltam (sose szoktunk előre, csak mint írta utolag) se ő nem kérdezte.

Ez most konkrétan azt jelenti hogy 0 Ft-ot kapok a múlt hét után??

Járt már így valaki?

Ki fogja nekem ezt megtéríteni?

2024. febr. 1. 14:20
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%
Már gyermekkoromban sem adtak utólag igazolást...
2024. febr. 2. 15:17
 32/35 anonim ***** válasza:
89%

Miért kérdező, eddig nem volt gyereked? Sosem volt beteg? Komolyan, itt egyedül a te hibád, ne vergődj feleslegesen.

Nekem természetes, hogy mikor beteg a gyerek, a dokinál szólok hogy szeretném egyúttal a táppénzt is.

2024. febr. 2. 16:14
 33/35 anonim ***** válasza:
100%

Mi ez a stílus? Szellemileg sérültél? Hercegnőnek gondolod magadat hogy mindenkitől elvárod hogy helyetted gondolkozzanak? Kinek az érdeke hogy legyen pénzed?

Rajtad kívül van vagy 100 betege ( és most biztos hogy keveset mondtam) és pofátlanul ráakarod húzni a te hibádat…nem vagy semmi…remélem lesz majd annak a gyereknek valakije akitől tanulhat, mert hogy nem miattad lesz jó ember az biztos…

Egy gyerek orvossal így viselkedni…

2024. febr. 3. 00:57
 34/35 anonim ***** válasza:
100%
Úgy szokott lenni,hogy amikor beteg vagy arra a hétre ugye kiír. Aztán hét vége felé vagy megkéred had mehess vissza dolgozni vagy kijelented még mindig szarul vagy és kiír újabb hétre. Ez mindig is így volt, csak te eddig ezt nem tapasztaltad meg.az nem tűnik fel hogy MINDENKI azt mondja te hibáztál?
2024. febr. 3. 10:23
 35/35 anonim ***** válasza:
100%
Mit lehet tenni? legközelebb normális, értelmes felnőttként kinyitni a kicsi szád, és elmondani még időben mit akarsz.
2024. febr. 3. 10:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!