Mi van velem? Napok óta felrobbanok az idegességtől ami hirtelen tör elő? és sokat fáj a fejem? Miért? Front van?
Ma vagyok így, egész nap...
Nem nagyon tudom megmagyarázni mitől, de olyan feszült vagyok, hogy minden idegesít! Bevettem 2 MagneB6-ot, rájártam a férjem cigijére, pedig nem is dohányzom...
Remélem, a holnapi nap jobb lesz...
Én kb egy-másfél hete... De ha a két kölök pisszen attól is robbanok már lassan. Igaz xr hetem volt:S
Jah és a kicsik is érzik a tavaszt, mint a sajtkukacok, istentelen elevenek. Nekem holnapra esedékes:D:S
Köszi a megnyugtatást! olyan hangulatingadozásaim vannak, hogy csoda ha magammal szóba állok :D
látok egy szép videót sírok mint egy gyerek, aztán veszekszem szerencsétlen macskánkkal mert hízeleg és hagyjon békén, aztán nevetek-vidám vagyok, majd megint valamiért megjegyzést teszek.... ááááá
remélem ez mielőbb elmúlik!!!! kitartást nektek is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!