Nagyon mérges vagyok, majd felrobbanok tudnátok mondani valami jó ötletet? (bocsánat ha hosszú lesz)
Sziasztok! Az a helyzet, hogy régen elváltak a szüleim, aminek örülök, mert végre látom hogy anyukám boldog!:)
DE! Vettünk egy szép nagy családi házat, s ideköltözött a nevelő apukám 5 éves kisfia is. És egyszerűen a gyerek akaratos, önző, gonosz! Anyukámék mostanában alig töltenek el valami időt kettesben, mert nevelő apámnak csak a gyerek a fontos... Én nagyon szeretem a nevelő apukám is félreértés ne essék, de nem tetszik ez nekem hogy anyával semmit nem foglalkozik! Most ment el a gyerekkel egy éjszakai útra és most betelt a pohár! Egy 5 évestől megkérdezte hogy el akar a jönni egy egész éjszakára, de az hogy anyát is magával vigye az meg se fordult a fejében! Egyszerűen a gyerek teljesen megmérgezi a kapcsolatukat! Amikor végre kicsit kettesben vannak, akkor a gyerek rájuk ront, s szétrobbantja őket! Anya a saját gyerekeként szereti őt, (többet foglalkozik vele mint velem, pedig én vagyok az igazi gyereke.)
És semmi egy hálatlan önző kis.... Ez csak töredéke annak amik a problémák vele, de most nem akarok többet írni. Kérlek mondjatok valamit, mart magamra robbantom a házat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!