Az első szülésemet nem lehetett könnyűnek mondani, nagyon hosszú volt és nehéz. Most várom a második babámat. Még nagyon az elején vagyok, de már azon gondolkodom, mennyire fogok rettegni szülés előtt.Hogy kezeljem ezt a helyzetet?
A babának semmi baja! Nem vagyok idegbeteg. Foglalkoztat a gondolat.
Azt kértem, aki hasonló helyzetben volt már, az írjon. Köszi!
Igen ! Én már a 3-at várom és az első nekem nagyon hoszzú volt. A másodikkal az elején én is rettegtem de érdekes módon a szülés ahogy egyre közeledett egyre kevésbé volt bennem hogy mennyire lesz fájdalmas. A 2. programozott szülés volt 40. héten megbeszéltük a dokimmal, hogy be fogja indítani a szülést, mert már borzalmasan éreztem magam és már a méhszáj is 2 ujjnyi volt. A vajúdás órákkal rövidebb volt de a szülés nem volt valami egyszerű. A kisfiam 4500 g lett. Most várom a 3. at és most már egyáltalán nem tartok tőle, hanem minél hamarabb túl lennék rajta. Tehát szerintem mire halad lelőre az idő meglátod mintha ezek a gondolatok kiszállnának a fejedből.
Gratula a 2. babához!
Vigyázzatok magatokra!
Szia!Én 3.babám várom,és nagyon rettegek!!38hetes vagyok most.Az első fiammal fájt nagyon a vajúdás,8 óra alatt lett meg.Második fiam 5 óra alatt lett meg,de duplán úgy fájt a vajúdás mint az elsővel.Talán most nem triplázok rá. :-)))
Beszéltem a dokimmal a fájdalomcsillapításról /EDA/,azt mondta,hogy ő szokta ajánlani a kismamáknak.Ez nyugtat egy picit.
Szia!
Én pár hét múlva szülöm 2. gyermekemet.
Az 1. szülésnél abszolút nem aggódtam, nem is gondoltam arra, mi lesz, hogy lesz a szülésnél. Most viszont már tudom, mi áll/hat/ előttem, emiatt picit más a helyzet.
Szép szülés kívánok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!