Idegességtől beindulhat a szülés vagy ez csak jóslófájás? 32hkm
Figyelt kérdés
Este óta görcsöl a hasam, nagyon rosszul érzem magam, már hányingerem is van. Ez lehet jóslófájás? Vagy egyáltalán az milyen érzés? Első babám így azt sem tudom milyen az igazi fájás2012. júl. 28. 10:26
1/3 anonim válasza:
Igazából nehéz leírni milyen a fájás, márcsak azért is mert mindenkinek más, meg pl. nekem mindkét szülésemnél máshogy fájt. Viszont ha igazi fájás, akkor szabályos időközönként jelentkezik. Ha nem tudod eldönteni, igyál egy pohár bort. A jósfájások elmúlnak az alkoholtól. (Ezt a tippet orvos mondta nekem, mielőtt mindenki felhördülne.)
De ha izgulsz. akkor menj be az ügyeletre, végülis jobb félni, mint megijedni.
2/3 anonim válasza:
Még valami: jósfájások bármikor lehetnek a harmadik trimeszterben és teljesen normális. Különben nem lehet hogy a hasad görcsöl az idegességtől és semmi köze a méhtevékenységekhez?
3/3 anonim válasza:
az idegesség ronthat a helyzeten, de én nem hiszem, hogy önmagában idegességtől beindulna a szülés. ha beülsz egy kád meleg vízbe, és enyhül a fájás akkor jósló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!