Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ilyen van? Mit lehet tenni?...

Ilyen van? Mit lehet tenni? Felrobbanok!!

Figyelt kérdés

2 hete vagyok itthon a lányommal.2 és fél éves Beteg. Munkahelyemen táppénzen vagyok emiatt.

Az első héten amikor jeleztük a lányunk betegséget helyettesítés volt a gyermekorvosunknal. Csak a tunetekről és gyogyszerekről beszéltünk.

Mindig, minden esetben a saját doktornőnknél amikor mentünk vissza igazolasert kértem tőle magamnak is ugye a papírt amit aztán vittem ugye a munkahelyemre.

Erre ma szól a mi doktornónk hogy "Kedves.... , most látjuk, hogy a múlt héten nem jelezte.... drnőnek a táppénzt, így nem is lett felvéve. Mi most csak erre a hétre tudjuk már felvenni!"

Magyarul az egész múlthetem 0 Ft?????

Mert se én nem szóltam (sose szoktunk előre, csak mint írta utolag) se ő nem kérdezte.

Ez most konkrétan azt jelenti hogy 0 Ft-ot kapok a múlt hét után??

Járt már így valaki?

Ki fogja nekem ezt megtéríteni?

2024. febr. 1. 14:20
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
91%
Hat te hülye vagy. A munkahelyen is utólag szólsz, hogy a héten nem leszel?? És még neked áll feljebb.. Attól hogy a gyereket kiirja a gyerekorvos az nem vonja maga után hogy te is tappenzen leszel. Miért is jelentené azt? Vedd már észre, hogy az, hogy te normálisnak gondolod, hogy ennyire szarsz mindenkire mert te szerinted megteheted, nem azt jelenti, hogy ez nem a te hibád.
2024. febr. 1. 18:33
 22/35 anonim ***** válasza:
100%
Ne mondd már kérdező, hogy a saját orvosodnak se szólsz..hát akkor jelentkezek akár írásban vagy telefonon legalább az orvosomnál amikortól nem tudok menni már az nap. Te elmész a gyerekkel 2.5 hétre és a kutyának nem szólsz? Ne nevettess. Ezt elszúrtad.
2024. febr. 1. 18:43
 23/35 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig előre lebeszélek mindent a dokival,sajnos így jártál,pláne ha helyettes doki van akkor nem.árt mindent tisztázni.
2024. febr. 1. 19:37
 24/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen 17es.
2024. febr. 2. 07:43
 25/35 anonim ***** válasza:
86%
Most kérdeztem rá a táppénzre és mivel doki váltás van( elmegy a régi dokim) ezért mindkettő dokival egyeztettem biztos ami biztos. Csak feltevésre nem maradnék otthon...
2024. febr. 2. 12:34
 26/35 anonim ***** válasza:
23%
Tény és való, hogy szólni kellett volna a dokinak, főleg ha nem a saját orvosotok, de a másik oldalról meg lehet neki is érdemes lett volna rákérdezni, hogy táppénzen leszel-e vagy hogy tudod megoldani.
2024. febr. 2. 13:21
 27/35 A kérdező kommentje:

Pontosan így gondolom én is. Illetve aki ebbe nincs benne honnan tudhatna hogy nekik heeti lejelentes van. Azért se szóltam mondom majd a 2.het végén.

Ha így közelítjük meg hogy ki honnan tudná a dolgokat akkor megkerdezem már hogy NEKEM EZT HONNANKELLETT VOLNA TUDNOM HOGY HETI LEJEKENTESÜK VAN A RENDSZERBEN TAPPENZRŐL ÉS UTÓLAG NEM TUDNAK BELENYÚLNI???

Ennyi.

2024. febr. 2. 14:38
 28/35 anonim ***** válasza:
90%
Menj, jelentsd fel a dokit, hadd röhögjenek még páran rajtad.
2024. febr. 2. 14:54
 29/35 anonim ***** válasza:
92%

"A törvény nem tudása, nem megfelelő tudása senkit nem mentesít a jogkövetkezmények alól"

Ezt a te esetedre is rá lehet húzni, méghozzá rád, és nem a dokira...

2024. febr. 2. 14:57
 30/35 anonim ***** válasza:
79%

Kérdező onnan,hogy a saját háziorvosodnál is ha beteg vagy szólsz,aznap vesznek fel. Nem egy és két hét múlva vesznek fel utólag,akkor már nem tudnak a rendszerbe visszamenőleg nyúlkálni. Ezt most így alakult,tanulópénz,legközelebb szólsz,most meg a munkahelyeddel valahogy megoldod.

26# Persze,az orvos tartson mindent észbe,a 8 ezer gyereket,de kövesse még a szülőket is.:D Gondolom úgy volt vele,hogy felnőtt ember és jelez,ha van valami. Egy gyereknek a szájába rágod,felnőttnek nem.

2024. febr. 2. 15:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!