Februártól tényleg érvényét veszti a védettségi kártya?
Január elején csináltattam antitest vizsgálatot és igényeltem a kártyàt. 26.000Ftot fizettem összesen ami nem tul kevés. Még mindig nem kaptam meg. Gondolom majd februàr előtt 1-2nappal ki küldik hogy ne tudjam használni.
Ez ügyben mit lehet tenni?
Egészségügyi dolgozó vagyok. Minden nap megyek a kórházba.
Szóval igen. Én jobban tudom.
Micsoda égés, kérdező, micsoda égés...
Dehát ez várható is volt.
40-es
Voltál kórházban és elkérted a naplókat, aztán gyorsan kijegyzetelted a statisztikákat? Esetleg végigkorzóztad az intenzív osztályt és végigkérdezgetted a magatehetetlen embereket? Lúzer.
Nem is az volt a lényeg, hogy hány oltott/oltatlan van kórházban koronavírus fertőzés miatt, hanem a védettségi igazolvány aminek az lesz a neve, hogy oltási igazolvány.
Tehát semmilyen mértékben nem számít, hogy védett-e valaki, lényeg, hogy legyen oltása.
Erre senki nem tudja a választ, hogy miért nem az számít kinek megfelelő az ellenanyagszintje hanem az, hogy oltott legyen. A természetesen kialakult védettséget megszüntették papíron, érvénytelen.
45.
Azért mert ezt oltási igazolásnak fogják hívni. Ha nagyon megnyugtat, felőlem lehet külön egy védettségi is, de azt nem fogják sehol sem kérni, sem elfogadni, mert nem az van a MK-ben. A cél egyértelmű, az oltásra mennek rá, mert még mindig sok a tökfej.
45. vagyok értem én , hogy az oltásra mennek rá de mi indokolja azt, hogy lehet valakinek oltás nélkül magasabb az ellenanyag szintje mint az oltottnak mégis akinek van kártyája-oltási igazolvány mehet mindenfelé.
Akkor mégsem a védettség és a járvány megállítása a cél, hanem az oltás felvétele. Természetesen nem kétlem, hogy az oltással is el lehet érni védettséget, de az intézkedés logikátlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!