Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Februártól tényleg érvényét...

Februártól tényleg érvényét veszti a védettségi kártya?

Figyelt kérdés

Január elején csináltattam antitest vizsgálatot és igényeltem a kártyàt. 26.000Ftot fizettem összesen ami nem tul kevés. Még mindig nem kaptam meg. Gondolom majd februàr előtt 1-2nappal ki küldik hogy ne tudjam használni.

Ez ügyben mit lehet tenni?

2022. jan. 19. 22:18
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
100%

Egészségügyi dolgozó vagyok. Minden nap megyek a kórházba.

Szóval igen. Én jobban tudom.

2022. jan. 24. 18:48
 42/51 anonim ***** válasza:
28%

Micsoda égés, kérdező, micsoda égés...

Dehát ez várható is volt.

2022. jan. 24. 19:37
 43/51 anonim ***** válasza:
18%

40-es

Voltál kórházban és elkérted a naplókat, aztán gyorsan kijegyzetelted a statisztikákat? Esetleg végigkorzóztad az intenzív osztályt és végigkérdezgetted a magatehetetlen embereket? Lúzer.

2022. jan. 24. 19:39
 44/51 A kérdező kommentje:
igen
2022. jan. 24. 19:41
 45/51 anonim ***** válasza:
100%

Nem is az volt a lényeg, hogy hány oltott/oltatlan van kórházban koronavírus fertőzés miatt, hanem a védettségi igazolvány aminek az lesz a neve, hogy oltási igazolvány.

Tehát semmilyen mértékben nem számít, hogy védett-e valaki, lényeg, hogy legyen oltása.

Erre senki nem tudja a választ, hogy miért nem az számít kinek megfelelő az ellenanyagszintje hanem az, hogy oltott legyen. A természetesen kialakult védettséget megszüntették papíron, érvénytelen.

2022. jan. 24. 19:44
 46/51 anonim ***** válasza:
100%

45.

Azért mert ezt oltási igazolásnak fogják hívni. Ha nagyon megnyugtat, felőlem lehet külön egy védettségi is, de azt nem fogják sehol sem kérni, sem elfogadni, mert nem az van a MK-ben. A cél egyértelmű, az oltásra mennek rá, mert még mindig sok a tökfej.

2022. jan. 24. 19:47
 47/51 anonim ***** válasza:

45. vagyok értem én , hogy az oltásra mennek rá de mi indokolja azt, hogy lehet valakinek oltás nélkül magasabb az ellenanyag szintje mint az oltottnak mégis akinek van kártyája-oltási igazolvány mehet mindenfelé.

Akkor mégsem a védettség és a járvány megállítása a cél, hanem az oltás felvétele. Természetesen nem kétlem, hogy az oltással is el lehet érni védettséget, de az intézkedés logikátlan.

2022. jan. 24. 21:27
 48/51 anonim ***** válasza:
100%
A védettségik kiállítása több sebből vérzett. Valaki átesett a covidon, aztán elment valamikor méretni, vagy akár 4 hónap után másodszor, és ha éppen csak vonal felett volt, máris megkapta 4 hónapra, holott lehet, hogy már 4 nap múlva vonal alá került.
2022. jan. 24. 23:24
 49/51 anonim ***** válasza:
54%
Mindez igaz és igaz az oltásra is.
2022. jan. 25. 00:30
 50/51 anonim ***** válasza:
100%
Az influenza elleni oltást is évente ajánlott beadni. Felvetted valaha is, vagy te inkább megbetegednél benne és szenvednéd a tüneteit, hogy kialakuljon benned a védettség?
2022. jan. 25. 10:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!