Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Februártól tényleg érvényét...

Februártól tényleg érvényét veszti a védettségi kártya?

Figyelt kérdés

Január elején csináltattam antitest vizsgálatot és igényeltem a kártyàt. 26.000Ftot fizettem összesen ami nem tul kevés. Még mindig nem kaptam meg. Gondolom majd februàr előtt 1-2nappal ki küldik hogy ne tudjam használni.

Ez ügyben mit lehet tenni?

2022. jan. 19. 22:18
1 2 3 4 5 6
 21/51 A kérdező kommentje:
Igy van
2022. jan. 22. 21:27
 22/51 anonim ***** válasza:
100%

Ti tudjatok, hogy az oltas nem virus elleni anyagot tol beletek, ugye?

Hanem maganak a virusnak egy legyengitett reszet, amit az immunrendszer konnyeden le tud gyozni es megjegyez utana.

Persze, van, akinek az immunrendszere kepes megbirkozni a teljes, eros virussal is. De van olyan is, akinek nem. Es akkor ez az ember nagyon sulyosan megbetegszik, es akar meg is hal.

Ezert ajanlott mindenkinek az oltas, mert nem tudhatjatok, milyen hosszu tavu hatasai lesznek annak, ha elkapjatok a virust.

2022. jan. 22. 22:38
 23/51 anonim ***** válasza:
71%
Okes úgylegyen
2022. jan. 22. 22:45
 24/51 anonim ***** válasza:

Hanem maganak a virusnak egy legyengitett reszet, amit az immunrendszer konnyeden le tud gyozni es megjegyez utana.

Rendben és akkor az miért nem jó aki átesik a fertőzésen és a szervezete legyőzi a vírust, felépül. Az a fajta védettség miért veszíti érvényét? Még csak nem is a vírusnak a legyengített részét, győzi le az immunrendszer, hanem magát a vírust.

2022. jan. 23. 00:00
 25/51 anonim ***** válasza:
100%
Na latod, ezt mondjuk nem tudom. Hadd forditsam meg a kerdest: tudataban mindennek mi gatol meg abban, higy felvegyetek az oltast? Mi az oka annak, hogy nem szeretnetek beadatni magatoknak?
2022. jan. 23. 08:06
 26/51 A kérdező kommentje:
Csak a vak nem látja hogy mi folyik az oltások körül
2022. jan. 23. 10:08
 27/51 anonim ***** válasza:
71%
Azert mert 3 oltással sincs ellenanyagszint.És ugyanúgy kórház a vége vagy halál. Sok a mellékhatás.rusvai megmondta az adja a legjobb vedettséget ha átesel a viruson.és egyre több oltást akarnak belénknyomni. Erőltetett. És ez igy nem természetes. A politikusok meg nemakarják felvenni. Se felelősség vállalás.
2022. jan. 23. 10:39
 28/51 anonim ***** válasza:
71%

Pont azért, mert a betegségen való átesés ugyanúgyvéd. Az oltás beadása előtt kéne nézni az ellenanyag szintet.

Például a kérdezőnek van erről hivatalos igazolása, hogy megfelelő az ellenanyag szintje és most eltörölték, hogy így nem lehet védett pedig az.

2022. jan. 23. 11:21
 29/51 anonim ***** válasza:
0%
Akkor leegyszerűsítem nektek. Oltott ember nem hal meg, oltatlan meghalhat. Nincs olyan oltott ember, aki lélegeztetőgépen van. Az oltás mellékhatásai (ha egyáltalán vannak) elhanyagolhatóan kicsik a vírushoz képest. Ajánlom figyelmetekbe a vírusról készült tanulmányokat.
2022. jan. 23. 11:24
 30/51 anonim ***** válasza:
100%
És kedves kérdező, úgy tűnik, én vak vagyok. Világosíts fel, mi zajlik az oltások körül.
2022. jan. 23. 11:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!