Január elején lettem covidos, viszont a kártya miatt szeretném felvenni a 3. oltást, mik a lehetőségeim?
Figyelt kérdés
Hivatalosan is be lettem jelentve.
Egy gyorsteszttel lettem pozitív, más teszt nem készült.
Mi történhet, ha oltásra jelentkezéskor nem vallom be, hogy fertőzött voltam?
2022. jan. 16. 01:14
1/7 anonim válasza:
Miről beszélsz??? Mi köze a január eleji fertőzöttségednek az oltáshoz? Ha egészséges, tünetmentes vagy, elmész beoltatni magadat. Mi a kérdés?
2/7 A kérdező kommentje:
Eddig úgy tudtam, betegség után 3 hónapig nem oltanak. (vagy csak nem ajánlott?) Ha rosszul tudom, elnézést.
2022. jan. 16. 01:41
3/7 anonim válasza:
A friss orvosi álláspont szerint egészséges állapotban semennyit nem kell várni a fertőzöttség után az oltással. Eddig is inkább csak az oltóanyaggal való gazdálkodás lehetett a szempont, illetve a betegség után néhány hónapig még van ellenanyag, tehát nincs szükség az oltásra, de nem tilos és nem ellenjavallt. Február 15-ig még várhatsz vele, mert akkortól érvénytelenítik a kétoltásos kártyákat.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2022. jan. 16. 01:50
5/7 anonim válasza:
Ha voltál fertőzött akkor nagy hülyeség oltatni.
6/7 Ypszilon1980 válasza:
Nem igazán értem, ezt magyarázza el valaki. Nekem van kártyám, 2.oltás időpontja van rajta, ami 6 hónapnál régebbi, de megvan a 3.oltásom már kb. 1 hónapja, az ugye nincs rajta a kártyán. Akkor ezt a kártya nem is tudja igazolni, max. a qr kód rajta vagy a mobilapp. De akkor a kártya mire kell?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!