Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Februártól tényleg érvényét...

Februártól tényleg érvényét veszti a védettségi kártya?

Figyelt kérdés

Január elején csináltattam antitest vizsgálatot és igényeltem a kártyàt. 26.000Ftot fizettem összesen ami nem tul kevés. Még mindig nem kaptam meg. Gondolom majd februàr előtt 1-2nappal ki küldik hogy ne tudjam használni.

Ez ügyben mit lehet tenni?

2022. jan. 19. 22:18
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
100%
29. Erre az állításra, hogy oltott nem hal meg és nincs lélegeztetőgépen valamilyen forrást megtudnál nevezni, hogy honnan származik az információ?
2022. jan. 23. 13:14
 32/51 A kérdező kommentje:
Nem tud mit érvelni, ezért jön ezzel. Nevetséges
2022. jan. 23. 14:18
 33/51 anonim ***** válasza:
100%

[link]

[link]

[link]

Itt vannak a forrásaim az oltás hatékonyságáról. Kedves kérdező, amit írtál, az nem válasz a kérdésemre, ezért újra megkérdezem. Pontosan mi zajlik az oltások körül, amit én, a vak nem látok?

Csak mert én persze vak birkaként úgy látom, hogy kaptam három oltást teljesen ingyen, makk egészséges vagyok, és oda megyek, ahová a kedvem tartja.

2022. jan. 23. 16:12
 34/51 anonim ***** válasza:
75%

És nem szeretem, ha úgy beszélnek rólam, mintha itt sem lennék, így E/3 helyett kérlek, beszélj velem E/2-ben.

Tessék, itt a mai jó modor leckéd is :)

2022. jan. 23. 16:13
 35/51 anonim ***** válasza:
100%
Én várom a válaszodat, kérdező.
2022. jan. 24. 11:02
 36/51 A kérdező kommentje:

Itt vagyok. Tudod, nekem van életem, nem érek rá egész nap.

Mit vársz mit mondjak? Vicc az egész, hajtogatják hogy az oltás megvéd de közben a korházban 10ből 9 ember OLTOTT. az oltottak ugyanugy elkapjak, a karanten is nevetseges hogy az oltatlan diakokat hazakuldik ha az osztalybol pl egy oltott gyerek koronas

2022. jan. 24. 16:02
 37/51 anonim ***** válasza:
100%
Kérlek, csatold a forrásaidat, kedves kérdező, nem tudom, honnan veszed ezeket az információkat. Köszönöm előre is.
2022. jan. 24. 16:54
 38/51 A kérdező kommentje:

Kérlek hagyj már békén! Feltettem egy kérdést ha arra vaszolsz akkor ok ha nem akkor el lehet menni. Koszonom elore is

Mi a fenet csatoljak? Sajat szememmel lattam/hallottam a dolgokat.

2022. jan. 24. 17:25
 39/51 anonim ***** válasza:
100%

Szóval ha én hallok dolgokat, akkor nevetséges vagyok és én küldjek forrásokat, de neked nem kell? Hogy is van ez?

Most már békén hagylak, mert elértem, amiért jöttem: hogy leírd, hogy egy tudatlan, képmutató alak vagy. Köszönöm és szép estét.

2022. jan. 24. 17:33
 40/51 A kérdező kommentje:

Tudatlan? Milyen forrast kuldjek? Mi megjartuk mar a korhazat es tudom jol hogy mik voltak ott.

Te voltal esetleg?

2022. jan. 24. 18:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!