Februártól tényleg érvényét veszti a védettségi kártya?
Január elején csináltattam antitest vizsgálatot és igényeltem a kártyàt. 26.000Ftot fizettem összesen ami nem tul kevés. Még mindig nem kaptam meg. Gondolom majd februàr előtt 1-2nappal ki küldik hogy ne tudjam használni.
Ez ügyben mit lehet tenni?
Itt vannak a forrásaim az oltás hatékonyságáról. Kedves kérdező, amit írtál, az nem válasz a kérdésemre, ezért újra megkérdezem. Pontosan mi zajlik az oltások körül, amit én, a vak nem látok?
Csak mert én persze vak birkaként úgy látom, hogy kaptam három oltást teljesen ingyen, makk egészséges vagyok, és oda megyek, ahová a kedvem tartja.
És nem szeretem, ha úgy beszélnek rólam, mintha itt sem lennék, így E/3 helyett kérlek, beszélj velem E/2-ben.
Tessék, itt a mai jó modor leckéd is :)
Itt vagyok. Tudod, nekem van életem, nem érek rá egész nap.
Mit vársz mit mondjak? Vicc az egész, hajtogatják hogy az oltás megvéd de közben a korházban 10ből 9 ember OLTOTT. az oltottak ugyanugy elkapjak, a karanten is nevetseges hogy az oltatlan diakokat hazakuldik ha az osztalybol pl egy oltott gyerek koronas
Kérlek hagyj már békén! Feltettem egy kérdést ha arra vaszolsz akkor ok ha nem akkor el lehet menni. Koszonom elore is
Mi a fenet csatoljak? Sajat szememmel lattam/hallottam a dolgokat.
Szóval ha én hallok dolgokat, akkor nevetséges vagyok és én küldjek forrásokat, de neked nem kell? Hogy is van ez?
Most már békén hagylak, mert elértem, amiért jöttem: hogy leírd, hogy egy tudatlan, képmutató alak vagy. Köszönöm és szép estét.
Tudatlan? Milyen forrast kuldjek? Mi megjartuk mar a korhazat es tudom jol hogy mik voltak ott.
Te voltal esetleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!