Februártól tényleg érvényét veszti a védettségi kártya?
Figyelt kérdés
Január elején csináltattam antitest vizsgálatot és igényeltem a kártyàt. 26.000Ftot fizettem összesen ami nem tul kevés. Még mindig nem kaptam meg. Gondolom majd februàr előtt 1-2nappal ki küldik hogy ne tudjam használni.
Ez ügyben mit lehet tenni?
2022. jan. 19. 22:18
11/51 anonim válasza:
Igen 15 e után de az elötte lévőek nemvesztik érvényüket a lejáratig
12/51 A kérdező kommentje:
Hat en remelem hogy a 11esnek van igaza:D
2022. jan. 21. 08:04
13/51 anonim válasza:
Ne reménykedj.
"A fertőzésen átesett, de be nem oltott személyek nem lesznek többé jogosultak az igazolványra. Ha birtokukban van a dokumentum, akkor az elveszti érvényességét."
"Ha valaki két oltást követően lesz fertőzött, akkor a fertőzés igazolásától számított 6 hónapig lesz érvényes az igazolványa."
14/51 anonim válasza:
Pontosan. Érvényét veszti, kidobott pénz volt az a 26k.
Az oltás viszont ingyen van és a kártya is érvényes lesz úgy, szóval ajánlom felvenni. Nem értem, mu az oka ennek a nagy oltásellenességnek…
15/51 anonim válasza:
Soha nem veszem fel. Régen bűzlik ez amit igy erőszakolnak belénk.
16/51 A kérdező kommentje:
En se veszem fel soha! Vedd fel nyugodtan a 15. oltast is! hajra!
2022. jan. 22. 17:40
17/51 anonim válasza:
Rendben. De akkor ne panaszkodjatok a következménye miatt. Van választásotok, és ti ezt választjátok. Innentől kezdve ezt a február 15-ös szabályt szó nélkül el kell fogadnotok.
18/51 A kérdező kommentje:
Oké el van fogadva. Akkor is védettebb vagyok, mint ti a 4.oltás után lesztek. Ebben biztos lehetsz
2022. jan. 22. 19:33
20/51 anonim válasza:
Immunrendszer az a szervezetünkbe van és nem fecskendőbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!