Oltás! Van itt olyan, akinek a koronavírus elleni oltás hosszútávon negatív hatásokat váltott ki?
Hallottam olyanról, hogy a vakcina előtt kutya baja nem volt, de miután beadta, kemény ízületi fájásokkal küzd, amelyek már hónapok óta nem múlnak. Sajnos előbb utóbb be fel kell vennem az oltást, mert ugye ránkerőltetik, de addig húzom ameddig csak lehet. Nem sok értelmét látom, mert otthonról dolgozok, alig mozdulok ki. Ha igen, akkor sétálok a párommal, de alapvetően nem nagyon érintkezek emberekkel.
Makkegészségesek vagyunk és nem szeretném, hogy egy oltás után kvázi lebetegedjek.
Ha valaki tapasztalt hasonlót, akkor azt melyik vakcinának köszönheti?
38-as Ez jó volt 🤭🤭
Ilyenek ezt érdemlik
"a egyedik"
Hasonló IQ szint a válaszadók között..
Na, léptem..
Csak a hazugság , a ferdítés megy.
A sajtó, a politika azt mond amit ők akarnak és amivel hülyét csinálnak az emberekből.
Semmi felelősség vállalás a részükről, alá kell írni a papírt és levan tudva.
Micsoda lózung az is hogy emlékeztető oltás!!!
AZ embereknél működik a birka szindróma.
Ők ezt nyáj immunitásnak hívják!!
Jól van oltás/covid nácik nézzétek le az oltáselleneseket azokat akik mernek gonsolkodni és nem követik vakon adolf viktor hülyeségeit az eü SS seregével eggyütt minket meg deportáltok mert em illünk bele a ti ária fajotokba.
Lehet lepontozni lehet bármit írni de aki még most is elhiszi a sok f@szságit amit a világ kormányai a pofájukba nyomnak azok vagy dull idióták vagy öregek.
A hírek hazidhatnak de a környezetem nem. Ti hírekre mi tapasztalatokra hagyatkozunk vajon melyik az életképesebb gondolkodás?
De adasd be a 999999. Variáns ellen a 9999999999999999. Oltást de mi élni szeretnénk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!