Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Oltás! Van itt olyan, akinek...

Oltás! Van itt olyan, akinek a koronavírus elleni oltás hosszútávon negatív hatásokat váltott ki?

Figyelt kérdés

Hallottam olyanról, hogy a vakcina előtt kutya baja nem volt, de miután beadta, kemény ízületi fájásokkal küzd, amelyek már hónapok óta nem múlnak. Sajnos előbb utóbb be fel kell vennem az oltást, mert ugye ránkerőltetik, de addig húzom ameddig csak lehet. Nem sok értelmét látom, mert otthonról dolgozok, alig mozdulok ki. Ha igen, akkor sétálok a párommal, de alapvetően nem nagyon érintkezek emberekkel.

Makkegészségesek vagyunk és nem szeretném, hogy egy oltás után kvázi lebetegedjek.

Ha valaki tapasztalt hasonlót, akkor azt melyik vakcinának köszönheti?

#oltás #negatív hatás #koronavírus #hosszútávú hatása
2021. nov. 26. 13:59
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
54%

"A gyermekkori oltások is más kategória mielőtt ez lenne a kövi"

Miért is lenne más kategória, hiszen mindkettő egy súlyosabb bajt előz meg.

2021. nov. 26. 16:28
 32/46 anonim ***** válasza:
48%

Miért lenne mese? Anyám is ellene volt háborgott, mint a tenger,de mikor bedobta a munkahelye h oltás után + 5 nap szabival otthon marad rohant ő is.

Xy gyárban ugyanez volt csak ott pénzt is kaptak. Idézem " kapok 50 ezret + 10 nap szabadságot , mert beoltatom magam, a hülyének is megéri"

2021. nov. 26. 16:34
 33/46 anonim ***** válasza:
0%

Szerinted miért? A kis eszedet ha használnad nem ártana :D

Itt be is fejeztem mert nincs értelme olyannal diskurzust folytatni aki nem érti amit ugatok

2021. nov. 26. 16:35
 34/46 anonim ***** válasza:
50%
Szerinted puszira adjak a fájdslimcdillapito tablettákat ? 5 csúcs üzletek egyike a gyógyszer és eü segédeszköz . Az is duma hogy ingyenesek a vakcinák , adókból vonják el es hitelekket vesznek fel amit rávernek a lakossagra .
2021. nov. 26. 16:37
 35/46 anonim ***** válasza:
88%

A lejelentő helyekre mint pl. vaers, yellow cards, stb. a vakcinák története óta lejelentett összes mellékhatás nincs annyi mint amennyit az új koronaoltások után jelentettek. Így néz ki az amerikai vaers csak halálozás lejelentésének tekintetében:

[link]

Ez itt a who saját bejelentője szerinti nyavaják összesítése pl. csak a comirnatyra:

[link]

Blood and lymphatic system disorders (106307)

Cardiac disorders (138269)

Congenital, familial and genetic disorders (1495)

Ear and labyrinth disorders (85775)

Endocrine disorders (4001)

Eye disorders (94842)

Gastrointestinal disorders (516852)

General disorders and administration site conditions (1555492)

Hepatobiliary disorders (5435)

Immune system disorders (40701)

Infections and infestations (197124)

Injury, poisoning and procedural complications (133061)

Investigations (361055)

Metabolism and nutrition disorders (57669)

Musculoskeletal and connective tissue disorders (737709)

Neoplasms benign, malignant and unspecified (incl cysts and polyps) (4263)

Nervous system disorders (1093976)

Pregnancy, puerperium and perinatal conditions (6283)

Product issues (3935)

Psychiatric disorders (121559)

Renal and urinary disorders (21337)

Reproductive system and breast disorders (116526)

Respiratory, thoracic and mediastinal disorders (275392)

Skin and subcutaneous tissue disorders (350138)

Social circumstances (18614)

Surgical and medical procedures (28855)

Vascular disorders (138160)

Ezek között bőségesen van tartós, maradandó károsodás és az aluljelentés mértéke elképesztő, mindössze 1-10% kerül jelentésre a valós esetekhez képest.

2021. nov. 26. 16:38
 36/46 anonim ***** válasza:
61%
36 # gyanitom az emberek egyreszt nem mennek el jelenteni , továbbá hiába mennek klinikára körzetihez károsodás kezelesre és panaszra . Mert az orvosok minimalis együttműködésére számithatnak , a tőbbi nem teez semmit sem jegyzi be a károkat . Mennyi áttéten fut és hol áll meg az ügy hol játsszható ki az talány .
2021. nov. 26. 16:51
 37/46 anonim ***** válasza:
50%

Kedves 34-es valóban csak ugatsz meg folyik a nyálad tök feleslegesen. Oltasd be magad veszettség ellen hátha nem vered itt magad.

Stílust én is tudok váltani olyat kapsz amilyet meg is érdemelsz.

A kis eszeddel letakarodhatsz az oldalról, mert tipik fotek harcos vagy.

Há' csak jobban tudok má' mikor közvetlen környezetembe történt. Vagy csak irigy vagy mert neked nem ajánlottak fel ilyet?

Remélem h be is fejezeted mert én nem alacsonyodok le egy hápogó majom segg szintre

2021. nov. 26. 17:15
 38/46 anonim ***** válasza:
82%
Oltás az csak a te istened nyomoronc , stilushoz annyi közöd van mint Dopmennek az arisztrokráciához . Patkánykodsz játszod az üres búrád a semmire . Vakcina mellé nyugtatót a kedvenc prolipiát is igyál amit ilyenkor guritasz , tudod a kannásat . Tilts le retardált , nincs semmi eszköz a kezedben , annyira üres mint az elméd 😁😂😃😄😅😆 Az hogy kiakadsz kizárólag a te hibád , hogy oltakozol az is . Ezt a felelőtlen ballépést hogy még máson kéred számon , szánalom . Iskolázatlanságod mellett ostoba korlátolt jellemtelen tróger is vagy . Az a fajta lennél aki ingyen is barmot csinál magából hát még pénzért . Megtiszteltésben részesitett téged a sors hogy szóba álltam az aljanép képviselőjével veled . A mellékhatás egyike hogy fejed be van hegedve az aranyeredbe , mellé beficcent a gyikod . Szorosra . Na ezt feltétlenül mutasd meg oltóponton a következő vakcina beadásakor Győrffi Pálnak .
2021. nov. 26. 18:19
 39/46 anonim ***** válasza:
56%
38. XD
2021. nov. 26. 18:25
 40/46 anonim ***** válasza:
91%
Párom anyukája eü-ben dolgozik, ezért még év elején megkapta a 2 adag Pfizert. Utána kis trumbusai és vénagyulladása lett (3 hónap táppénz + lézeres műtétek még várnak rá), elismerte az orvos, hogy az oltástól (hiszen sokan jártak így, ezt a szemébe mondta), de hivatalosan nem hajlandó leírni, ezért be kell adatnia a 3. vakcinát is, retteg szegény. Előtte semmi baja nem volt, akkor még nem volt ilyen szintű az “oltás ellenesség” sem, egy szerény, dolgos nő, aki most akarta ellenére lehet, hogy újra szenvedni kényszerül. Undorító, ami az egészségügyben megy.
2021. nov. 26. 18:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!