Oltás! Van itt olyan, akinek a koronavírus elleni oltás hosszútávon negatív hatásokat váltott ki?
Hallottam olyanról, hogy a vakcina előtt kutya baja nem volt, de miután beadta, kemény ízületi fájásokkal küzd, amelyek már hónapok óta nem múlnak. Sajnos előbb utóbb be fel kell vennem az oltást, mert ugye ránkerőltetik, de addig húzom ameddig csak lehet. Nem sok értelmét látom, mert otthonról dolgozok, alig mozdulok ki. Ha igen, akkor sétálok a párommal, de alapvetően nem nagyon érintkezek emberekkel.
Makkegészségesek vagyunk és nem szeretném, hogy egy oltás után kvázi lebetegedjek.
Ha valaki tapasztalt hasonlót, akkor azt melyik vakcinának köszönheti?
"A gyermekkori oltások is más kategória mielőtt ez lenne a kövi"
Miért is lenne más kategória, hiszen mindkettő egy súlyosabb bajt előz meg.
Miért lenne mese? Anyám is ellene volt háborgott, mint a tenger,de mikor bedobta a munkahelye h oltás után + 5 nap szabival otthon marad rohant ő is.
Xy gyárban ugyanez volt csak ott pénzt is kaptak. Idézem " kapok 50 ezret + 10 nap szabadságot , mert beoltatom magam, a hülyének is megéri"
Szerinted miért? A kis eszedet ha használnad nem ártana :D
Itt be is fejeztem mert nincs értelme olyannal diskurzust folytatni aki nem érti amit ugatok
A lejelentő helyekre mint pl. vaers, yellow cards, stb. a vakcinák története óta lejelentett összes mellékhatás nincs annyi mint amennyit az új koronaoltások után jelentettek. Így néz ki az amerikai vaers csak halálozás lejelentésének tekintetében:
Ez itt a who saját bejelentője szerinti nyavaják összesítése pl. csak a comirnatyra:
Blood and lymphatic system disorders (106307)
Cardiac disorders (138269)
Congenital, familial and genetic disorders (1495)
Ear and labyrinth disorders (85775)
Endocrine disorders (4001)
Eye disorders (94842)
Gastrointestinal disorders (516852)
General disorders and administration site conditions (1555492)
Hepatobiliary disorders (5435)
Immune system disorders (40701)
Infections and infestations (197124)
Injury, poisoning and procedural complications (133061)
Investigations (361055)
Metabolism and nutrition disorders (57669)
Musculoskeletal and connective tissue disorders (737709)
Neoplasms benign, malignant and unspecified (incl cysts and polyps) (4263)
Nervous system disorders (1093976)
Pregnancy, puerperium and perinatal conditions (6283)
Product issues (3935)
Psychiatric disorders (121559)
Renal and urinary disorders (21337)
Reproductive system and breast disorders (116526)
Respiratory, thoracic and mediastinal disorders (275392)
Skin and subcutaneous tissue disorders (350138)
Social circumstances (18614)
Surgical and medical procedures (28855)
Vascular disorders (138160)
Ezek között bőségesen van tartós, maradandó károsodás és az aluljelentés mértéke elképesztő, mindössze 1-10% kerül jelentésre a valós esetekhez képest.
Kedves 34-es valóban csak ugatsz meg folyik a nyálad tök feleslegesen. Oltasd be magad veszettség ellen hátha nem vered itt magad.
Stílust én is tudok váltani olyat kapsz amilyet meg is érdemelsz.
A kis eszeddel letakarodhatsz az oldalról, mert tipik fotek harcos vagy.
Há' csak jobban tudok má' mikor közvetlen környezetembe történt. Vagy csak irigy vagy mert neked nem ajánlottak fel ilyet?
Remélem h be is fejezeted mert én nem alacsonyodok le egy hápogó majom segg szintre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!