Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Oltás! Van itt olyan, akinek...

Oltás! Van itt olyan, akinek a koronavírus elleni oltás hosszútávon negatív hatásokat váltott ki?

Figyelt kérdés

Hallottam olyanról, hogy a vakcina előtt kutya baja nem volt, de miután beadta, kemény ízületi fájásokkal küzd, amelyek már hónapok óta nem múlnak. Sajnos előbb utóbb be fel kell vennem az oltást, mert ugye ránkerőltetik, de addig húzom ameddig csak lehet. Nem sok értelmét látom, mert otthonról dolgozok, alig mozdulok ki. Ha igen, akkor sétálok a párommal, de alapvetően nem nagyon érintkezek emberekkel.

Makkegészségesek vagyunk és nem szeretném, hogy egy oltás után kvázi lebetegedjek.

Ha valaki tapasztalt hasonlót, akkor azt melyik vakcinának köszönheti?

#oltás #negatív hatás #koronavírus #hosszútávú hatása
2021. nov. 26. 13:59
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
52%

Engem nem érdekel, hogy ki oltja magát ki nem. Én se akartam de mivel külföldre akartam menni dolgozni így beadattam de a költözés meghiúsult

Nekem csak az a fura h mindenki hápog h ő nem adatja be, mert chip, meg abba fog bele halni, agyrákot kap stb.

De ha a munkahelye meglebegteti h 10-50 ezer ftot kap + 2-4 nap szabit akkor szalad az összes eddig duzzogó oltatlan.

Van ez így

2021. nov. 26. 15:18
 22/46 anonim ***** válasza:
53%
22 @ ez a mese , aki kényszert érez az is maga dőnt , aki buta jutalom nelkül is rohan a szerekért . Aki eldöntötte hogy nem annak igerhetnek bármennyit nem fog , ha igen akkor álcából hazudozott az oltatlan többsegnek ...
2021. nov. 26. 15:23
 23/46 anonim ***** válasza:
67%
Egyik falubelim az oltás után alig bírt járni hetekig, most is fájnak a csontjai. Oltás előtt mozgékony energikus vállalkozó volt, most meg le van betegedve. Háziorvos azt mondta , aláírta a papírt nincs felelős, saját felelősségre adatta be magával.
2021. nov. 26. 15:36
 24/46 anonim ***** válasza:
0%

Nem rosszból de mégis mire számított a falubelid?

Ha baja van ő baja,ez van

2021. nov. 26. 15:38
 25/46 anonim ***** válasza:
66%
Egyik nő most covid utan ízleles, szaglásvesztssel küzd, es látása romlott.
2021. nov. 26. 15:44
 26/46 anonim ***** válasza:
Ez ilyen.Kinek mit hoz ki.Van akinek semmit.
2021. nov. 26. 15:46
 27/46 anonim ***** válasza:
58%
Felelősségvállalásra számított, de nyílt titok gyógyszeripar miatt erőltetik az oltást ennyire, az oltáskárosodottakra meg tojnak.
2021. nov. 26. 15:46
 28/46 anonim ***** válasza:
57%

Így igaz!Nem érdekli őket ha valaki pórul jár

Pedig állítólag felelősségvállalás van,aham...

Azt várhatja.Majd magát kell rendbe hoznia önköltségen és a kutyát nem érdekli milyen pénzből.Ilyen szemetek ezek

2021. nov. 26. 15:50
 29/46 anonim ***** válasza:
41%
28. Akkor ennyi erővel egy egyszerű fájdalomcsillapítót is a gyógyszeripar miatt fejlesztettek ki?
2021. nov. 26. 15:51
 30/46 anonim ***** válasza:
40%

Már vártam ezt a példát :D

Csak a fájdalomcsillapítót nem akarjak mindenkibe globálisan bele erőszakolni ha akarja ha nem és nem keresnek olyan sokat rajta soha mint ezeken az un. “oltásokon”.

Igen a fogamzásgátló is veszélyes lehet többek között

Tudjuk és azt sem szedi minden egyes nő a földön :D

A gyermekkori oltások is más kategória mielőtt ez lenne a kövi

diskurzus eleme

A jogosítvány is más témakör mert meg ez a leghülyébb példáról

2021. nov. 26. 16:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!