Oltás! Van itt olyan, akinek a koronavírus elleni oltás hosszútávon negatív hatásokat váltott ki?
Hallottam olyanról, hogy a vakcina előtt kutya baja nem volt, de miután beadta, kemény ízületi fájásokkal küzd, amelyek már hónapok óta nem múlnak. Sajnos előbb utóbb be fel kell vennem az oltást, mert ugye ránkerőltetik, de addig húzom ameddig csak lehet. Nem sok értelmét látom, mert otthonról dolgozok, alig mozdulok ki. Ha igen, akkor sétálok a párommal, de alapvetően nem nagyon érintkezek emberekkel.
Makkegészségesek vagyunk és nem szeretném, hogy egy oltás után kvázi lebetegedjek.
Ha valaki tapasztalt hasonlót, akkor azt melyik vakcinának köszönheti?
Engem nem érdekel, hogy ki oltja magát ki nem. Én se akartam de mivel külföldre akartam menni dolgozni így beadattam de a költözés meghiúsult
Nekem csak az a fura h mindenki hápog h ő nem adatja be, mert chip, meg abba fog bele halni, agyrákot kap stb.
De ha a munkahelye meglebegteti h 10-50 ezer ftot kap + 2-4 nap szabit akkor szalad az összes eddig duzzogó oltatlan.
Van ez így
Nem rosszból de mégis mire számított a falubelid?
Ha baja van ő baja,ez van
Így igaz!Nem érdekli őket ha valaki pórul jár
Pedig állítólag felelősségvállalás van,aham...
Azt várhatja.Majd magát kell rendbe hoznia önköltségen és a kutyát nem érdekli milyen pénzből.Ilyen szemetek ezek
Már vártam ezt a példát :D
Csak a fájdalomcsillapítót nem akarjak mindenkibe globálisan bele erőszakolni ha akarja ha nem és nem keresnek olyan sokat rajta soha mint ezeken az un. “oltásokon”.
Igen a fogamzásgátló is veszélyes lehet többek között
Tudjuk és azt sem szedi minden egyes nő a földön :D
A gyermekkori oltások is más kategória mielőtt ez lenne a kövi
diskurzus eleme
A jogosítvány is más témakör mert meg ez a leghülyébb példáról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!