Oltás! Van itt olyan, akinek a koronavírus elleni oltás hosszútávon negatív hatásokat váltott ki?
Figyelt kérdés
Hallottam olyanról, hogy a vakcina előtt kutya baja nem volt, de miután beadta, kemény ízületi fájásokkal küzd, amelyek már hónapok óta nem múlnak. Sajnos előbb utóbb be fel kell vennem az oltást, mert ugye ránkerőltetik, de addig húzom ameddig csak lehet. Nem sok értelmét látom, mert otthonról dolgozok, alig mozdulok ki. Ha igen, akkor sétálok a párommal, de alapvetően nem nagyon érintkezek emberekkel.
Makkegészségesek vagyunk és nem szeretném, hogy egy oltás után kvázi lebetegedjek.
Ha valaki tapasztalt hasonlót, akkor azt melyik vakcinának köszönheti?
2021. nov. 26. 13:59
11/46 anonim válasza:
A vakcinaellenesek "hosszútávú következmény" hozzáállása kicsit a jehovások armageddon-várására emlékeztet. Ha nem lettek egészségügyi következményei az oltásnak 1 hét múlva, akkor lesz 3 hónap múlva, ha nem 3 hónap múlva, akkor 20 év múlva.
13/46 anonim válasza:
Tévedsz kérdező, a gyártó vállalja a felelősséget a termékéért, akárcsak bármilyen más oltásnál vagy gyógyszernél.
14/46 anonim válasza:
8# Pont forditva áll a helyzet mert minden halált a koronára írnak , konkrétan ettől vagy post cov19 a haláluk oka . Azt meg odahazudjak ha be lett volna oltva nem hal meg, ha oltott volt akkor kevés volt a 3. dozis bezzeg a 4. az csodaszer .... Nekem mindegy ki hová áll mit tesz de nekem attól nem jobb hogy megritkul a város vagy mások gyötrődnek tőle .
15/46 A kérdező kommentje:
Nem vagyok virológus, de hülye sem :)
2021. nov. 26. 14:50
16/46 anonim válasza:
Kérdező! Ha sztorikat akarsz olvasni, amik erősítik a vakcinaellenességed, menj facebookra vannak oltásellenes csoportok, ami tele van álhírekkel, hogy épp hány ismerőse halt meg a vakcinától. Csatlakozz ilyen csoporthoz. Mivel január óta oltanak, így csak max 1 éven belüli saját tapasztalatokkal szolgálhatunk neked. Én túl vagyok 3 oltáson. El tudom mondani, hogy milyen mellékhatást tapasztaltam. De egyik sem hosszútávú, kifejezetten rövid távú volt. És azt is el tudom mondani, hogy a harmadik oltás után sikerült elkapnom a covidot. A covid nekem 5 napig tartott. 2 napig cudarul fájt a torkom, szopogattam rá tantum verdét. És rengeteget prüszköltem és fújtam az orrom. Ennyi volt. Köszönhetően az oltásoknak. Az oltatlan apukám most covidos tüdőgyulladással fekszik kórházban. Biztos vagyom benne, hogy nála a covidnak lesz egy hosszútávú mellékhatása.
17/46 anonim válasza:
Miben nem vállalják a felelősséget? Nem, nem kell aláírni papírt előtte, hogy te vállalod, azon a lapon annyiról kell nyilatkozni, hogy szedsz-e gyógyszert, van-e betegséged, voltál-e lázas, terhes vagy-e, stb, mert ettől függ, hogy oltható vagy-e és mivel.
18/46 A kérdező kommentje:
Én azzal tisztában vagyok, hogy vannak olyanok akiknek meg sem kottyan az oltás és, hogy rengeteg a halott. Ezt nem vitatom. Már átböngésztem egy csoportot. Kötve hiszem, hogy valaki a saját családját használná fel arra, hogy kamu vakcina híreket gyártson. Viszont abban biztos vagyok, hogy semmilyen negatív következményt (vagy ne adj Isten halálos kimenetel) nem oszt meg a média erről.
2021. nov. 26. 14:58
19/46 anonim válasza:
14@ Nincs felelősség sem kártéritési kötelezettsége , ezt a papirban is irják . Mit tippelsz miért erőltetik a körzetik és miből telik 40 ezer egy vakcina beadására ? A megtakaritott gyári kártérítési keretekből ...
20/46 anonim válasza:
Fura dolgok - vakcina védettség nem létezik mert aki oltott az attól retteg aki nem az . Eü leepitése zajlik ahol mindig létszám hiány van miközben állítóla világjárvány tombol ... Jarvány kikerüli a kiállitasokat focimeccset 500 fő alatt nem terjed . Aztán fankot osztanak hamburger menüt de Svájcban az állam a bordelyokban gratis blowjob biztosit Blick friss .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!