Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Miért nem oltakozol?

Miért nem oltakozol?

Figyelt kérdés

2021. nov. 25. 22:35
1 2 3 4 5 6 7
 61/68 anonim ***** válasza:
84%
60 én nem olvastalak végig, de szerintem szánalmas vagy már abból a kevésből leszűrve is, amit még olvastam.
2021. nov. 27. 18:40
 62/68 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek az elöző kommentelővel, szánalmas vagy.

Itt hajszolod az igazad és állítod, hogy alacsony a végzettségük az oltatlanokra. Aki akarja az oltsa be magát aki nem az nem. Lehet elméleteket gyártani, de felesleges

2021. nov. 27. 18:54
 63/68 anonim ***** válasza:

Nyugodj meg 😀

2021. nov. 27. 20:52
 64/68 anonim ***** válasza:
70%
Már senki el sem olvas és nem is válaszol, mert látják h reménytelen eset vagy és itt vergődsz :D ráadásul egy normális és higgadt, intelligens érved sincs, csak annyi, hogy mindenkit minősítgess alpári módon. Ez ám az értelmiségi iskolázott viselkedés.. inkább nem égetném magam a helyedben tovább, de lehet ezt már belül te is érzed, csak mivel buta vagy nagyon, az egód harcol
2021. nov. 27. 21:12
 65/68 anonim ***** válasza:
59%
Egy általános iskolás értelmesebb nálad
2021. nov. 27. 21:13
 66/68 anonim ***** válasza:
86%

60-as

Te nem vegyész vagy csak egy unatkozó idióta. Ahol 80-90-100%-os átoltottság van, ott mért terjed? De elárulom, Magyarországon is közel 80%-os mégis tombol, akkor hogy is van? Talán a vegyészkedés mellett nem ártott volna egy kis matekot is használni.

A másik! Egy tanult vegyész biztos nem írna ilyen stílusban. Te annyira vagy vegyész minthogy én az angol királynő vagyok!

Harmadik! Ausztria kötelezővé fogja tenni februártól! Majd meglátjuk hogy mennyire lesz hatásos és jövő ilyenkorra már talán lesznek válaszok, de ha beindul az 5. (vagy addigra már 6.) hullám, akkor kire fogod fogni? Oltatlanokra, az új mutánsokra, az elmaradott országokra, az oltottakra akik nem vették fel a 8. adagot?

Ja, és még mielőtt meggyanúsítasz, oltott vagyok! :) Annyi a különbség kettőnk között, hogy nem másokat hibáztatok, nem másra kenem, nem próbálok senki rá -vagy lebeszélni, nem vagyok olyan naív hogy azt hiszem, ha mindenki beoltotta volna magát, akkor vége lenne ennek az egész szarnak.

2021. nov. 27. 21:41
 67/68 anonim válasza:
69%
Azért borul meg a világ mert nem működik az oltás, több mint az emberiség 50%-a teljes körűen be van oltva mégis rekordot dönt a halálozás. Többen halnak meg mint amikor senki nem volt beoltva.. tulajdonképpen az oltottak fertőznek, fertőzik egymást! A kórházak tele vannak oltottal! Még oltott FIDESZES képviselők is bekerültek! Kósa, Pócs, Bányai stb stb
2021. nov. 27. 22:08
 68/68 anonim ***** válasza:
100%

Most vagyok éppen covidos. Hát nálam nem olyan "nagyon enyhe" tünetekkel zajlott sajnos, eléggé padlóra küldött, most, így egy hétre rá hogy megjelentek a tünetek, tudom azt mondani hogy talán már elviselhető.

De ettől független nem bántam meg hogy nem oltattam magam, és nem is fogom félévente újratölteni magam egy újabb trutyival. Ha menni kell hát menni kell.

2021. nov. 28. 02:42
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!