Miért nem oltakozol?
Egyetértek az elöző kommentelővel, szánalmas vagy.
Itt hajszolod az igazad és állítod, hogy alacsony a végzettségük az oltatlanokra. Aki akarja az oltsa be magát aki nem az nem. Lehet elméleteket gyártani, de felesleges
60-as
Te nem vegyész vagy csak egy unatkozó idióta. Ahol 80-90-100%-os átoltottság van, ott mért terjed? De elárulom, Magyarországon is közel 80%-os mégis tombol, akkor hogy is van? Talán a vegyészkedés mellett nem ártott volna egy kis matekot is használni.
A másik! Egy tanult vegyész biztos nem írna ilyen stílusban. Te annyira vagy vegyész minthogy én az angol királynő vagyok!
Harmadik! Ausztria kötelezővé fogja tenni februártól! Majd meglátjuk hogy mennyire lesz hatásos és jövő ilyenkorra már talán lesznek válaszok, de ha beindul az 5. (vagy addigra már 6.) hullám, akkor kire fogod fogni? Oltatlanokra, az új mutánsokra, az elmaradott országokra, az oltottakra akik nem vették fel a 8. adagot?
Ja, és még mielőtt meggyanúsítasz, oltott vagyok! :) Annyi a különbség kettőnk között, hogy nem másokat hibáztatok, nem másra kenem, nem próbálok senki rá -vagy lebeszélni, nem vagyok olyan naív hogy azt hiszem, ha mindenki beoltotta volna magát, akkor vége lenne ennek az egész szarnak.
Most vagyok éppen covidos. Hát nálam nem olyan "nagyon enyhe" tünetekkel zajlott sajnos, eléggé padlóra küldött, most, így egy hétre rá hogy megjelentek a tünetek, tudom azt mondani hogy talán már elviselhető.
De ettől független nem bántam meg hogy nem oltattam magam, és nem is fogom félévente újratölteni magam egy újabb trutyival. Ha menni kell hát menni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!