Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Miért nem oltakozol?

Miért nem oltakozol?

Figyelt kérdés

2021. nov. 25. 22:35
A kérdező szavazást indított:
Az immunrendszerem majd kifejleszti a tökéletes védelmet egy esetleges fertőzés ellen.
Jobban tartok az oltás mellékhatásaitól, mint a vírustól.
Nem hiszek a hatásosságában, csak a gyógyszeripar milliárdjait hizlalja tovább minden eladott vakcina/teszt.
Nincs különösebb oka, egyszerűen nem kell és kész.
Így küzdök az állam az emberek szabadságjogainak korlátozása ellen.
Gyógyszerellenes vagyok.
Vallási meggyőződésből.
Egészségügyi okokból.
Én a vírusnak szurkolok, a túlnépesedés nagyobb veszély a bolygóra, mint a vírus az emberekre.
Egyéb.
89 szavazat
1 2 3 4 5 6 7
 1/68 anonim válasza:
36%
Mert belémrakják a csipszet meg az 5G-t meg a Gyurcsány jobb volt.
2021. nov. 25. 22:36
 2/68 anonim ***** válasza:
65%
A 10-ből kb.8 igaz rám. Akkor most mit jelöljek?🤷
2021. nov. 25. 22:39
 3/68 anonim ***** válasza:
66%
Az én adagomat felajánlom annak akinek kell.
2021. nov. 25. 22:40
 4/68 anonim ***** válasza:
51%

En is felajanlom az adagom🤣 nincs az a pénz hogy belém b*sszak azt a szart...

Tényleg nem értem hogy még mindig vannak emberek akik hisznek az oltásban? 😂

Először ugye ugy kezdődott az egész "cirkusz" hogy mossunk kezet, fertőtlenítsunk, majd jött a tesztelés,maszk használat, egyik se vált be. Aztán kezdjük el oltani az embereket, DE csak az időseket elsősorban, aztán már lehetett a többi korosztalyt is oltani.. Sőt ma már a csepp gyerekeket is...🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

"Elég lesz egy adag belőle", aztán kellet második, harmadik,lesz negyedik is fix.. Addig fogják b*szni bele a népbe míg elnem viszi őket az oltás. 🤣 Valaki feldobja a talpát a második adag után lehet valaki csak a tizedik adag után.... Könyörgöm emberek ebredjetek már fel..

2021. nov. 26. 01:37
 5/68 anonim ***** válasza:
78%
Lehet még fokozni a hülyeséget. Az osztrákoknál kötelezővé akarják tenni február 1-től. Ha nem veszed fel a két oltást, akkor 3600 Euro-ra akarnak büntetni amit leülhetsz a börtönbe, illetve 1400 Euro-ra ha nem kéred a harmadikat se. A két darab arany lövés 7 hónapig érvényes, majd a harmadik 4 hónapig. Betegek nagyon fejben, egészséges embereket oltanának kisérleti vakcinával.
2021. nov. 26. 01:52
 6/68 anonim ***** válasza:
70%
Nem voltam rest elolvasni pár IGAZI szakember véleményét. Nem a propaganda médiában, meg a zorbán lefizetett szócsöveit, hanem valóban okos orvosokét, kutatókét. Nos, hát egyértelmű, hogy mi folyik itt, és nem óhajtok sem kísérleti patkány lenni, sem betervezett áldozat. Amúgy meg senki nem halhatatlan, soha nem is volt, és nem is lesz. A covidon kívül millió más dologban meg lehet halni, és meg is fogunk. De most ott tartunk, hogy a kivégzés áldozatai önként mennek el a golyókért.
2021. nov. 26. 06:06
 7/68 anonim ***** válasza:
59%

Én is utána néztem a dolgoknak és qvára nem igaz amit a média állít

Nem kell oltás

Én más kárából tanulok nem a magaméból

Rajtam nem gazdagodik egy mutyizós sem

Nem teszem tönkre az immunom ilyen vackokkal

2021. nov. 26. 07:50
 8/68 anonim ***** válasza:
18%

Remélem lassan eltűnnek az ilyen jellegű kérdések...

Nem konteó, valós, hiteles, ellenőrizhetők információk vannak benne. Nem kérek mást, csak nézd meg!

[link]

2021. nov. 26. 11:43
 9/68 anonim ***** válasza:
72%

Nem fognak ne reménykedj

Mindenkinek lehet véleménye

Azt legalább ne akarjátok már elvenni😀

2021. nov. 26. 11:46
 10/68 anonim ***** válasza:
73%

Az osztrák nem normális egy nép.

Lezárták az országot, a politikusok meg covid partyznal.

[link]

Ebből is jól látszik, mennyire súlyos a helyzet.

2021. nov. 26. 12:07
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!