Mert belémrakják a csipszet meg az 5G-t meg a Gyurcsány jobb volt.
2021. nov. 25. 22:36
2/68 anonim válasza:
A 10-ből kb.8 igaz rám. Akkor most mit jelöljek?🤷
2021. nov. 25. 22:39
3/68 anonim válasza:
Az én adagomat felajánlom annak akinek kell.
2021. nov. 25. 22:40
4/68 anonim válasza:
En is felajanlom az adagom🤣 nincs az a pénz hogy belém b*sszak azt a szart...
Tényleg nem értem hogy még mindig vannak emberek akik hisznek az oltásban? 😂
Először ugye ugy kezdődott az egész "cirkusz" hogy mossunk kezet, fertőtlenítsunk, majd jött a tesztelés,maszk használat, egyik se vált be. Aztán kezdjük el oltani az embereket, DE csak az időseket elsősorban, aztán már lehetett a többi korosztalyt is oltani.. Sőt ma már a csepp gyerekeket is...🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
"Elég lesz egy adag belőle", aztán kellet második, harmadik,lesz negyedik is fix.. Addig fogják b*szni bele a népbe míg elnem viszi őket az oltás. 🤣 Valaki feldobja a talpát a második adag után lehet valaki csak a tizedik adag után.... Könyörgöm emberek ebredjetek már fel..
2021. nov. 26. 01:37
5/68 anonim válasza:
Lehet még fokozni a hülyeséget. Az osztrákoknál kötelezővé akarják tenni február 1-től. Ha nem veszed fel a két oltást, akkor 3600 Euro-ra akarnak büntetni amit leülhetsz a börtönbe, illetve 1400 Euro-ra ha nem kéred a harmadikat se. A két darab arany lövés 7 hónapig érvényes, majd a harmadik 4 hónapig. Betegek nagyon fejben, egészséges embereket oltanának kisérleti vakcinával.
2021. nov. 26. 01:52
6/68 anonim válasza:
Nem voltam rest elolvasni pár IGAZI szakember véleményét. Nem a propaganda médiában, meg a zorbán lefizetett szócsöveit, hanem valóban okos orvosokét, kutatókét. Nos, hát egyértelmű, hogy mi folyik itt, és nem óhajtok sem kísérleti patkány lenni, sem betervezett áldozat. Amúgy meg senki nem halhatatlan, soha nem is volt, és nem is lesz. A covidon kívül millió más dologban meg lehet halni, és meg is fogunk. De most ott tartunk, hogy a kivégzés áldozatai önként mennek el a golyókért.
2021. nov. 26. 06:06
7/68 anonim válasza:
Én is utána néztem a dolgoknak és qvára nem igaz amit a média állít
Nem kell oltás
Én más kárából tanulok nem a magaméból
Rajtam nem gazdagodik egy mutyizós sem
Nem teszem tönkre az immunom ilyen vackokkal
2021. nov. 26. 07:50
8/68 anonim válasza:
Remélem lassan eltűnnek az ilyen jellegű kérdések...
Nem konteó, valós, hiteles, ellenőrizhetők információk vannak benne. Nem kérek mást, csak nézd meg!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!