Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Miért nem oltakozol?

Miért nem oltakozol?

Figyelt kérdés

2021. nov. 25. 22:35
1 2 3 4 5 6 7
 31/68 anonim ***** válasza:
65%
"Kivancsi lennék a pár IQ tesztre" én kimaxoltam a menza tesztet, vagyis 125nél biztosan több az iq-m. Soha nem fogom magam beoltatni és csak oltatlan nővel jönnék össze :) 27f
2021. nov. 27. 11:40
 32/68 anonim ***** válasza:
89%

Ha mindenki oltakozna, nem lehetne az oltatlanokat okolni pl a magas fertőzésszám miatt. Valakit mindig kell hibáztatni, én szívesen bevállalom ezt a szerepet.

Amúgy meg nyilván fontos szerepe van a két tábor (oltott vs oltatlan) közötti feszültség szándékos generálásának, mert amíg az emberek egymásra mutogatnak, elfelejtik ki az igazi ellenség. Elég olcsó, de hatásos trükk.

2021. nov. 27. 12:20
 33/68 anonim ***** válasza:
71%
Nem leszunk kiserleti patkanyok. Az egesz csaladom oltatlan. Hupsz nemreg covidosak lettunk es mi lett? Semmi, meg kellemesebben tul voltunk rajta mint egy megfazason. Minden az imunrendszeren mulik, nem azon hogy hany kiserleti vakcinat nyomnak belenk.
2021. nov. 27. 14:02
 34/68 anonim ***** válasza:
50%

Aha, persze.

Megmondod mi történik ha vízbe tömény savat öntesz vagy a savba vizet, elhiszem hogy géniusz vagy.

Hajrá!

2021. nov. 27. 14:46
 35/68 anonim ***** válasza:
15%

Jo nektek.

Vigasztaló meg őt is. Hátha megnyugszik ti milyen szerencsések voltatok.

https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egeszsegugyi-ellata..

2021. nov. 27. 14:48
 36/68 anonim ***** válasza:
76%

(33as vagyok)

Szövegértés nem megy? Ohh ennyit arról, hogy csak az okosak oltakoznak.

Leírtam, hogy minden az imunrendszer erősségén múlik. Nekünk erős így hál istennek felesleges a vakcina.

Azt a kérdezőt akit említettél valszeg az oltás sem védené meg. Ennyit erről

2021. nov. 27. 14:56
 37/68 felkelhetetle ***** válasza:
86%

Az a baj, hogy az ember ilyen hosszú idő után már nem fél annyira ezektől a dolgoktól, mint pl az elején, igy annyira nem lesz motiváció az oltásra.

Az elején még mindenki felkapta a fejét, a vírusos hírek hallatán, ma már csak megrántsák a vállukat, látják, hogy az élet megy tovább a vírussal vagy anélkül...

Amúgy meg hogy gondolják ezeket az oltásokat? Hogy majd félévenként vagy évenként majd mindenki felveszi azt a vakcinát? Mivel max 1 évig véd a bármelyik vakcináról is legyen szó.

2021. nov. 27. 14:58
 38/68 anonim ***** válasza:
14%

Jaj, se sok itt a szupermen. Fosnak egy oltástól. Terjesztik a baromsagaikat. Annyira szanalmasak ahogy azokat ijesztgetik, szologatnak be nekik, meg pontozgatják le azokat akik nem szarnak össze magukat egy oltástól.

De semmit se akar bedobni a közösbe hogy vége legyen, hajaj! Mi fasznak? Csak kettőt tüsszögtem, minek oltassak?! Aki meghal meghal. Mit érdekel. De hisztizzunk tovább a korlatozasok meg a maszk miatt. Az jól megy!

Csak az vigasztal hogy ugyan úgy szívni fogtok. Csak titeket jobban fog bosszantani mert személyes sertesnek vesztek minden intézkedést. Meg is erdemlitek. Robbanjatok fel, uljetek itt egész nap habzó szájjal tiltakozzatok mikozben szidtok mindenkit a 8 általános szakértelmetekkel meg a sok youtube-os forrásaitokkal.

2021. nov. 27. 15:02
 39/68 anonim ***** válasza:
0%

Gondolom az olvasás nem az erősséged.

Semmi baja nem volt a covid előtt.

Vegyész vagyok. Elhiheted, hogy jobban érték hozzá, mint itt a válaszadók nagy része, téged is beleértve. Neked mi a foglalkozasod ha már ennyire felém helyezted magad? Ennyi erről hogy mennyire tudnak okoskodni itt az emberek.

2021. nov. 27. 15:06
 40/68 anonim ***** válasza:
83%

És attól hogy nem volt krónikus beteg szerinted az azt jelenti, hogy erős az imunrendszere?

2021. nov. 27. 15:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!