Miért nem oltakozol?
Kit érdekel, hogy vegyész vagy? Mitől értesz ehhez jobban, elmagyaráznád? Vagy csak muszáj volt ide írni hogy te vegyész vagy? Köze nincs ennek az egésznek a különböző tudományokhoz.
Szerinted bármire is garancia képzettséged meg a diplomád? Az intelligencia attól még fasorban nincs nálad, különben nem jönnél a komplexusos dumáddal meg nem lennél ilyen megvezethető birka, aki csak keretekben és tudományban tud gondolkodni. Én meg jogász vagyok képzeld, sehol nem hangoztatom magamtól, van aki meg orvos és orvosok között is vannak segghülyék és értelmes emberek, aki még komolyan iskolázottsághoz köti a rálátást vagy szakértelmet dolgokhoz, az sehol sem tart. Maradjunk annyiban, hogy nem azok az orvosok megbízhatóak a témában akik oltás pártiak, az unokatestvérem orvos és jól le van fizetve dolgokért amit itt most nem fogok leírni úgyhogy ennyit erről ;) nem egy szaktekintély orvos elmondta hogy mi a stájsz, az hogy te egy tájékozatlan barom vagy, egyéni szocprob
Ha már erős meg gyenge immunrendszerrol szakertelmezunk, kérlek olvass utána kik azok, akikre mondják, hogy erős az immunrendszeruk. (18-50 év közöttiek akik egészségesek)
Találsz forrást bőven.
Akiről beszélünk ebbe a kategóriába tartozott. De nyugodtan kérdezd meg a lányát. Gondolom válaszolni fog ha már napokig tájékoztatott minket, hogy van az anyja.
De biztosan talasz meg olyat, akinél nem csak két tusszentéssel esett át rajta, úgy hogy nem volt semmi baja előtte.
Az hogy működik-e az immunrendszer vagy sem,csak ezer apró dologból leszurheto, nem kell hozzá a covid.
De jó lenne akkor megtudni azt is, talan te tudsz rá válaszolni nekem, ugye? hogy az öcsém, akinek egy betegség miatt gyengítik az immunredszerét, hogyan élte túl a koronavírus fertőzést 2 csomag zsebkendővel kis torokfájással, és két napos lázzal? Szerencse?
"Csak az vigasztal hogy ugyan úgy szívni fogtok. Csak titeket jobban fog bosszantani mert személyes sertesnek vesztek minden intézkedést. Meg is erdemlitek."
Hát neked sem kell a szomszédba menni rosszindulatért komám. De ezek után te ne papolj itt szerintem a társadalmi felelősségvállalásról, meg ilyenek, mert baromira nem hiteles. Jónapot!
És még én vagyok komplexusos...szánalmas vagy. Röhejes. Hisztis picsa. Vérig vagy sértődve. Agyatlan hülye.
A jogász diplomad szart se ér itt. Kamugép.
Mindenki maradjon a kaptafánál.
Mi köze a stilusomnak a társadalmi felelősségvállaláshoz? Elmagyaraznad?
Őszintén írtam, elegem van a sok idiotabol akik itt hisztiznek mindenen. Nem kell oltás, nem akarok maszkot, nem akarok tenni semmit.
Miattuk tartunk meg mindig itt. Miattuk kell megint szájkosarat hordani.
Megertenem a hisztit meg a nem akarom hozzaallast ha mindenki mindent megtett volna.
Ha mindenki oltva lenne, hordanak a maszkot3es akkor se változna semmi. Megertenem. Sőt én magam is oda állnék melléjük.
De amíg a bolti eladó a szemem láttára oktatja ki, hulyezi az anesztes foorvost a jarvanykezelésrol meg az oltasok hatásairól addig hagy higgyek már a szakmában tanultaknak.
Most akkor szart sem ér vagy kamu, döntsd már el te nagy vegyész:DDDDD
Egyebkent egyik diploma sem ér szart sem, itt sem és oltás megszakértés téren sem… ez volt a mondanivalóm lényege, nem tehetek róla, hogy az egy bited kudarcot vallott az értelmezésben :( én sértődött, az agresszív kommented alapján inkább te, de ha egy kis farkú vegyész lennék, aki csak végzettséggel tud ugrálni, én is így reagálnék 🤣🤣
De sok buta ember van!
Beszeltek itt a gyenge es eros imunrendszerrol meg oltasrol. Mikor fogjatok fel vegre, hogy annyira uj dolog ez a virus, hogy nem tudni kinek hogy hat a szervezetere.
En oltatlan vagyok, bizony voltam korhazba nem volt vesz, de elmentem egy tudo rotgentre es a korhazba a betegek kozott MINDENKI oltottt volt csak rajtem kivul egy ember nem. Lehet ossze vissza beszelni de az oltottakra is ugyan annyira veszelyes. Kiserleteznek. Aki ezt nem latja az vak vagy hulye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!