Miért nem oltakozol?
Itt az emberek többsége csak nem hisz a parasztvakításnak mint te. Oltasd be magad ha ugy akarod. Vedd fel majd a 30.oltást is.
De mást nem kell győzködni róla, vagy arról amit te igaznak hiszel.
Semmi köze nincs a biologiahoz😀 Szimplán egy k*rva nagy kiserleti nyulak az emberek. Majd ha neked is elojon valami bajod az oltastol mar kesobanat lesz. De te ugye akkor is baromi okos leszel meg nagy megmondó..🙂
Na, ezért tartunk meg mindig itt.
Kivancsi lennék a pár IQ tesztre..
"Semmi köze nincs a biologiahoz."
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Tényleg ennyire visszafejlődött volna az emberi intelligencia?!
"..közben derül ki, hogy hullanak az emberek szép sorban..."
Ejha! Micsoda tájékozottság!
Az, hogy tudomány neked nem sokat mond, mi?
Én már egyszer voltam igazolt kovidos, meg szerintem már azóta még egyszer és elég könnyen átvészeltem őket. Na ez az egyik ok ami miatt nem szeretnék oltást. A másik pedig az hogy sosem tudni milyen mellékhatással jár bármely oltás számomra...
Január 1-ig van határidőm mert a munkahelyemen kötelező lett az oltás...(védettségi kártya sem elég, csak az oltás)
Amúgy valaki elmagyarázná, hogy mi értelme az oltásnak, ha 6 millió beoltott után is ugyan az a helyzet, mint amikor még egy darab vakcina sem volt?
Ha ez egy valóban hatásos vakcina lenne, 6 millió beoltottnál kb. észre se kéne vennünk, hogy vírus van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!