Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Miért nem oltakozol?

Miért nem oltakozol?

Figyelt kérdés

2021. nov. 25. 22:35
1 2 3 4 5 6 7
 51/68 anonim ***** válasza:
84%
46. Tipikus példája vagy annak, aki másra tud ujjal mutogatni csak, amíg a saját szarjában dagonyázik. Te még azért is a szomszédot hibáztatod, ha áramszünet van, mert semmiért sem tudsz felelősséget vállalni. Ha az oltatlanok miatt lenne bármi is, akkor nem hirdetnék éppen a harmadik oltást, hanem már az első megmentette volna a világot és jelenleg csak oltott és egészséges emberek élnének, de nagyon nem ez a helyzet :(((( főleg hogy tele veletek a kórház
2021. nov. 27. 15:46
 52/68 anonim ***** válasza:
14%

"Mi köze a stilusomnak a társadalmi felelősségvállaláshoz?"

Elég sok. Aki ilyen gyűlölködő stílusban képes nyilatkozni másokról, szerintem magasról tojik mindenkire, csak a saját maga jóléte és kényelme miatt fogalalkoztatja ez az egész téma. Nem hiszem hogy túl sok empátia szorult beléd, különben nem így adnál hangot a véleményednek.

2021. nov. 27. 16:11
 53/68 anonim ***** válasza:
0%

48, 49

Én vagyok tájekozatlan.Ez jó! Gratulálok.

Szart se ér a jogász diplomád egy egészségügyi kérdésben és amit még írtál az kamu.

Komolyan ennyire nem tudod értelmezni a leírt szöveget sem?

Én vagyok agresszív, sértődött amikor rögtön letamadtal azért mert ide mertem írni, hogy vegyész vagyok..:

"...mi a stajsz.." "barom vagy" " birka vagy"

"

Te nem csak "kis farkú" vagy, de szánalmasan ostoba is, akinek rögtön felmegy az agyvize, ha valaki jobban ért valamihez és nem tudja ontani a baromsagait.

"...Iskolázottság.. szakértelem = az sehol nem tart."

Ez igen! Ha te jogász vagy akkor én vagyok az angol királynő.

De ha az vagy sürgősen add vissza a diplomad. Vannak ám "segghülye " jogászok is. Bizony. Hát, nem?

Oltasparti orvos = megbizhatalan

Unokatestvér is orvos = nem írjuk le miért van "lefizetve" még egy anonim oldalon sem . Nem bizony. Nem ám! Aha.

"Koze nincs ennek az egésznek a különböző tudomanyokhoz "

Erre már tényleg nem tudok mit mondani. Csak pislogok az emberi ostobaság mélységes bugyrain. Komolyan.

A szent szimatom azt súgja, hogy annál is hülyébb vagy mint elsőre gondoltam.

Ha nem haragszol meguntalak. Nagyon ostoba ember vagy. Válaszolj nyugodtan. Ha attól megnyugszik a lelked majd valamikor biztos elolvasom, de válaszolni már nem fogok. Nagyon szánalmas az egész. Ciki , hogy ebbe bele mentem. De hát ez van. Mintha egy pelyhedző bajuszu hulyegyerekkel vitatkoztam volna az öregkkor rejtelmeirol.

Majd jobb híján lepontoztok. Az is jó. Engem meg nem érdekel.

2021. nov. 27. 16:24
 54/68 anonim ***** válasza:

Forrás?

2021. nov. 27. 16:25
 55/68 anonim ***** válasza:
8%

Igen, inkább allatbarat vagyok. Mutass egyet itt akibe szorult empátia.

Mindenki szarik mindenkire. Mintha nem látnád. Ha nem igy lenne , már vége lenne ennek az egésznek.

De amikor azt olvasod, hogy az öregek kár megettek a kenyeruk javat, minek vigyázni rájuk meg miattuk korlátozni, addig elég álszent dolog másoktól empátiát várni.

Aki megerdemli megkapja, sőt udaviassagot is. Köszönöm, kérem...interneten? Aha, persze. Talán még az utcán megkapod.

En nem gyűlölöm az embereket, dehogy. Csak úgy viselkedem, ahogy ők is. Ha szépen beszél én is, ha tiszteletet mutat, én is.

De nem vagyok mazohista. Ha bunkó, nos akkor én is tudom az lenni.

Amíg nekem úton utfelen a kezembe nyomják hogy birka vagyok még meghalok 2, 5 még 10 év múlva és hasonló baromsagok nem fogom kedvesen mosolyogva udvariasan megválaszolni, mert úgyis az a következő mondata ész érvek tudás híján hogy idiota birka vagyok. Elegem van ezekből.

2021. nov. 27. 16:33
 56/68 anonim ***** válasza:
0%

Mindenki elmondta neked az osztályon hogy oltott-e vagy sem? Ejha! Vagy esetleg az orvosok mondtak el neked? Vagy az ápolók rakták ki a falra a nevek mellé vagy az ágyhoz? Vagy mindenkin végig mentél és megkerdezted? Milyen oltaduk volt? Hány évesek voltak? Milyen letszamrol beszélünk?

Nem tudom, de valahogy furcsa ez. Ezek az információtöredékek nem lennének jelentektelenek hogy le lehessen vonni valamiféle kovetkeztetést, mikozben mások meg pont az ellenkezőjét állítják az általad közölt információnak.

2021. nov. 27. 16:41
 57/68 anonim ***** válasza:
87%

#56os

Idiota…

hallottam a sajat fulemmel ahogy errol beszelnek. Vagy az orvos kerdezte h bevan e oltva.

Egy egesz napot volt szerencsem ott tolteni, szoval koszonom hogy meggyanusitasz hogy kitalalom. Errol ennyit. A sok hulye kerdesedre a valasz, hogy szerinted megkerdeztem toluk hogy hany evesek es milyen oltasuk van??

Ha a butasag fajna…

2021. nov. 27. 16:45
 58/68 anonim ***** válasza:
0%

Aha, értem. Hogyne.

Szóval hallottad pár embertől hogy oltva van. Ezt már tényleg érdemes kielemezni.

Azt hittem azért ránézésre is meg lehet állapítani ki milyen korban van. Én kérek elnézést.

Nem tudtam hogy Ázsiában vagy. Róluk én se tudnám negmondani hogy fiatal, 30as, középkorú, idős..

Azt hittem bővebb informacioid vannak, mint láttál 30 öreget mint kínai oltást kapott és most betegek. Szörnyű hogy ott kellett ülnöd a covidosok között.

2021. nov. 27. 16:55
 59/68 anonim ***** válasza:
75%
58. Mindenki lepontoz, annyira hülye vagy🤣 ha nekem 0%on állna az összes válaszom, azért elgondolkodnek magamon
2021. nov. 27. 17:34
 60/68 anonim ***** válasza:
12%

Persze a sok covidióta lepontoz. Na puff neki. Megyek kisírom magam.

Brühühü

Ha nem vetted volna észre, ezeknél a kerdeseknél aki oltaspárti és nem covidiota az mind le van pontozva. Általában buta tanulatlan emberek csinálják, legtöbbször valadz nélkül.

Van kb 200.000 ember, aki keményen oltasellenes. Van köztük mindenféle. Meg politikus is.

Ezek az emberek húzzák magukkal azt kb 1,5 millió tanulatlan, emiatt könnyen befolyásolható és megvezethető marhát, akik mint betépett birkanyáj bologatnak az akkora baromságaikra, hogy még ezeknek az embereknek is feltűnne, ha nem lennének betojatva és vizionálnának mindenen összeesküvést, minden sarokban farkast. Ők azok, akik lehülyézik, fenyegetik az orvosokat, szakembereket is, mert az a kenyszerkepzetuk (mint bólogató birkának), hogy le van fizetve és hazudik. Hogy az a cél, de várjunk van már pár variáns: az oltottak meghalnak 1,2,5,10 éven belül, az oltottak AIDS vírust kaptak az oltassal, az oltottakat sterilizálták, meddővé tették, az oltottakaba chipet ültettek, az oltásban csápos élőlények vannak, a maszkban kukacok...

Ha neked és a lepontózóknak lenne egy kis agya, már rég elsüllyedt volna szégyenében a baromságoktól amit terjeszt 8 általános vegzettseggel szidja az orvosát, akitől azért a segítséget várja ha beteg. De az orvos azért hülye.

Na, ezért van a sok hülye lepontozo, akik általában csak pontozgatni járnak, mert annyi értelme már nincs hogy mondatokat képezve válaszoljon. Nyugodtan nézd meg, kik vannak lepontozva. Aztán gondolkodjál szépen ha van még mivel 😂.

Érdekes az is hogy ha valaki felhivja a figyelmet egy baromsagra amit nem tudtok kimagyarazni, jobb híján jön a sertegetes. Szánalmas. Komolyan.

Na, pontozgassal, pontozgassatok. Majd elbújok egy sarokba sírni, úgy jó?

Attól majd jobban érzitek magatokat és ez a fő. Mint valami infantilis hülye kölykök. Ész meg nem szükséges hozzá.

Hülye!

2021. nov. 27. 18:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!