Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Édesanyám covidos - lehet még...

Édesanyám covidos - lehet még remény?

Figyelt kérdés

Tegnap került be a kórházba,légzési nehézségekkel.

Jelenleg oxigénmaszkot kapott,nem lélegeztetőt.Délután befulladt,így hason fekhet csak.

Egy hete tart nála a betegség,gyenge az állapota.

50 éves,nincs krónikus betegsége,oltatlan sajnos.

Kérlek,mondjátok,hogy még van remény! 🙏

2021. nov. 14. 21:50
 81/106 anonim ***** válasza:
100%
#79! Ok.,csak állítólag látogatási tilalom van. Akkor mégis hogy máshogy? Max.,ha már előtte is ismerték volna a szobatársat. Err mondjuk kicsi az esély, de igaz, hogy nem 0.
2021. nov. 22. 14:05
 82/106 anonim ***** válasza:
100%

Honnan tudod hogy honnan ír? Kisebb falu, város, kozseg..? Miért ne ismerhetné az anyukája? Biztos nem úgy vitték be, hogy már nem volt magánál. Egy csomó variáció lehetséges. De egyből gyanúsítani kell?

2021. nov. 22. 14:13
 83/106 anonim ***** válasza:
100%
#82!Nem gyanúsítottam, kérdeztem. Azt meg tudjuk, hogy nem úgy vitték be, hogy nem volt magánál, hisz írta a kérdező. Írtam is, hogy előfordulhat, hogy ismerte. Az is lehet. Attól függetlenül jelen helyzetben arra jóval nagyobb esély van, ha egy rokonod lélegeztetőn fekszik, soha nem fogod megtudni, hogy a szobatársaival mi történik, örülsz, ha néha róla kapsz információt. Ezért volt elsőre furcsa.
2021. nov. 22. 14:20
 84/106 anonim ***** válasza:
96%

Igen, kérdezted...es feltetelezted hogy telefonon kapott tájékoztatást a szobatarsrol..

Mindegy. Nem ez a fontos most.

Üdv

2021. nov. 22. 15:31
 85/106 A kérdező kommentje:

Ha nem hiszitek el nem baj.

Higgyétek el kisebb gondom is nagyobb,mint hogy ilyenekkel szórakozzak.Normálisak vagytok?

Szombaton került be,akkor találkozott a társával.

Régen egy helyen dolgoztak és a hihetetlen,hogy ő jobban volt.

Anyunak romlottak az értékei,nem tudom mennyi esélye van,az orvosok szerint nem lehetetlen.

2021. nov. 22. 18:29
 86/106 anonim ***** válasza:
82%
Tegyük fel (szerintem nem, de tegyük), hogy a kérdező kamuzik. Kedves oltásellenesek és vírustagadók, akkor mi van? Nem küzdenek ezrek az életükért naponta? A korszakos rocklegenda, Kóbor János például, aki lélegeztetőn van, mert nem kérte az oltást? Vagy Kovács János és Tóth Józsefné, akikért csak a családjuk aggódik, de nagyon? Ez a valóság. Ébresztő!
2021. nov. 22. 21:05
 87/106 anonim ***** válasza:
54%

Nekem volt egy barátom aki ~10napig volt eszméletlen állapotban lélegeztető gépre kapcsolva (Kecskeméten), eléggé csúnyán bántak vele (mert oltásellenes volt), de mégis túlélte!

Tehát van remény, nagyon sokat imádkoztunk a barátunkért, ezt tudom javasolni, imádkozni! Az ima ereje csodákra képes!

2021. nov. 23. 10:45
 88/106 anonim ***** válasza:
57%

Vigasztald ezzel azokat, akik hiába imádkoztak.

2021. nov. 23. 10:49
 89/106 A kérdező kommentje:

Sajnos rosszabbodott.

Veseelégtelenség,besárgult.

Nincs esély 😓

Vigyázzatok magatokra nagyon!

2021. nov. 23. 14:06
 90/106 anonim ***** válasza:
85%
Besárgulni a májtól szokás.
2021. nov. 23. 14:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!