Édesanyám covidos - lehet még remény?
Tegnap került be a kórházba,légzési nehézségekkel.
Jelenleg oxigénmaszkot kapott,nem lélegeztetőt.Délután befulladt,így hason fekhet csak.
Egy hete tart nála a betegség,gyenge az állapota.
50 éves,nincs krónikus betegsége,oltatlan sajnos.
Kérlek,mondjátok,hogy még van remény! 🙏
Honnan tudod hogy honnan ír? Kisebb falu, város, kozseg..? Miért ne ismerhetné az anyukája? Biztos nem úgy vitték be, hogy már nem volt magánál. Egy csomó variáció lehetséges. De egyből gyanúsítani kell?
Igen, kérdezted...es feltetelezted hogy telefonon kapott tájékoztatást a szobatarsrol..
Mindegy. Nem ez a fontos most.
Üdv
Ha nem hiszitek el nem baj.
Higgyétek el kisebb gondom is nagyobb,mint hogy ilyenekkel szórakozzak.Normálisak vagytok?
Szombaton került be,akkor találkozott a társával.
Régen egy helyen dolgoztak és a hihetetlen,hogy ő jobban volt.
Anyunak romlottak az értékei,nem tudom mennyi esélye van,az orvosok szerint nem lehetetlen.
Nekem volt egy barátom aki ~10napig volt eszméletlen állapotban lélegeztető gépre kapcsolva (Kecskeméten), eléggé csúnyán bántak vele (mert oltásellenes volt), de mégis túlélte!
Tehát van remény, nagyon sokat imádkoztunk a barátunkért, ezt tudom javasolni, imádkozni! Az ima ereje csodákra képes!
Vigasztald ezzel azokat, akik hiába imádkoztak.
Sajnos rosszabbodott.
Veseelégtelenség,besárgult.
Nincs esély 😓
Vigyázzatok magatokra nagyon!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!