Édesanyám covidos - lehet még remény?
Tegnap került be a kórházba,légzési nehézségekkel.
Jelenleg oxigénmaszkot kapott,nem lélegeztetőt.Délután befulladt,így hason fekhet csak.
Egy hete tart nála a betegség,gyenge az állapota.
50 éves,nincs krónikus betegsége,oltatlan sajnos.
Kérlek,mondjátok,hogy még van remény! 🙏
Ne aggódj, a kórházakban majd ellátják a baját az oltás elleneseknek! Különösen akkor, ha nem gyakorol nyilvánosan önkritikát! Mindent törvényszerűen és az előírásoknak megfelelően, de hogy még egyszer nem fogja elhagyni a száját oltásellenes duma, arra mérget vehetsz!
Kedves Kérdező!
Ha szeretnéd, hogy édesanyád megfelelő kezelést kapjon, esélye legyen élve kikerülni, akkor eszetekbe ne jusson ilyen megjegyzéseket tenni, hogy "de mellette lévő ugyan annyira beteg pedig 2x oltott" mert "kicsinálják"! Állandóan azt hajtogassa, hogy mennyire megbánta már, hogy nem oltotta be magát, és ha újra lehetne, akkor már másképpen csinálná stb..
A barátommal történt, hogy lekötözték, megfenyegették, eltörték a protézisét, a kezelés részeként, mert rásütötték, hogy "oltásellenes"! Az indok az volt, hogy "ellenállt", majd leszedálták és lélegeztető gépre kapcsolták, majdnem belehalt!
Pedig nem is volt covidos, öt tesztet végeztettek rajta, mind negatív volt! Mégis a covid osztályra vitették be, ahol azután mégis érdekes módon covidos lett! Nem engedték, hogy meglátogassuk, a telefonját elvették (lemerítették és nem tudta feltölteni). Kész csoda, hogy élve kikerült a kórházból!
Három hónapig nem tudott felkelni az ágyból, újból kellett járni tanulnia, 20 kilót lefogyott! Másodfokú diabétesz betegsége volt, mégis fehér kenyérrel, burgonyával és olyan ételeket kapott melyeket nem lett volna szabad ennie. A végén már inzulinozni akarták, amikor végre lopva sikerült bejutni hozzá, és az orvosát figyelmeztetni, hogy állítsa le magát!
Borzalmas, hogy mit megmernek csinálni kiszolgáltatott emberekkel, különösen az "agymosott orvosok", és azok közvetlen bizalmas segítői a legveszélyesebbek!
"Mi a garancia arra hogy az oltás valóban jó? Arra semmi garanciát nem kértél, saját felelősségre adattad be"
Az oltás hatásosságára temérdek mennyiségű tudományos tény áll rendelkezésre. Én, mint a tudomány embere, erre bizony adok :)
És nem, semmilyen "felelősséget" nem vállaltam az oltás beadásakor, ugyanis ilyen, hogy te vállalod a felelősséget, semmilyen papíron, amit aláírsz, nem szerepel.
Ebből is látszik, hogy hazudsz egyébként.
Melyik kórházban volt ez és pontosan mikor?
[ma 11:24]: "A barátommal történt, hogy lekötözték, megfenyegették, eltörték a protézisét, a kezelés részeként, mert rásütötték, hogy "oltásellenes"! Az indok az volt, hogy "ellenállt", majd leszedálták és lélegeztető gépre kapcsolták, majdnem belehalt!"
- Ennek több eleme is ütközik a Btk.-ba, hívtatok rendőrt, tettetek feljelentést?
Ennek nagyon könnyedén utána lehet nézni. Csak az emberek nagy része nem is tudja, mert nincs benne.
Ezert kérdeztem meg hol és mikor történt. Valasz nélkül is, IP alapján már be lehet lőni.
Szia,
Nagypapám 80 éves, előrehaladott szívelégtelensége és cisztás fibrózisa van (oxigénpalack kell neki, kb 2 órát bír ki nélküle), túlsúlyos, 2 Moderna oltást kapott, így kapta el a covidot. Nem gondoltuk volna, hogy túléli, de 10 nap után kiengedték a kórházból! Lélegeztetőgép sem kellett neki, oxigént kapott. Ez alapján, anyukád hiába oltatlan, sokkal fiatalabb és egészséges, szerintem simán van esélye túlélni! Szurkolok nagyon neki, mielőbbi teljes gyógyulást kívánok!
Látod? van akinek nem tetszik, hogy túlélte. Valami oltásellenes lehet. Amikor olvasnak ilyen vagy hasonló sztorit, szinte fizikai fájdalmat éreznek. Muszáj lepontozniuk, annyira fáj. Számára ez a válasz"nem hasznos" mert rombolja az illúzióit, és még frusztráltabb lesz mert gyáva meglépni azt, amit sok millió ember meg mert. Ezert inkabb infantilis módon, ész, érvek és magyarázat nélkül nyomkodja a piros pipát, és ettől enyhül a szorítás rektális tájékon.
Ezeknek ha azt írod: "lázas vagyok, 38", vagy "ittam egy kamilla teát " vagy elég csak az "xy"..azt is lepipázza. Mert ettol jobban érzi magát, nem rinyál annyira. Erre jó a pipa. Kozben gondolkodni sem kell. Pláne leírni, miert gond neki ha ittam egy teát. (Vagy leirtam a tapasztalatom egy betegség kapcsán. )
Ugy kb 30 éve vettem észre, hogy nagyot zuhant az oktatás szinvonala es az átlag intelligenciahányados.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!