Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mandulaműtét után mikor múlik...

Mandulaműtét után mikor múlik el a fájdalom?

Figyelt kérdés
Ez a 11. napom és annyira nem érzek jelentős javulást. Már jön le a seb, de még kb félúton van. Annyi, hogy a fájdalomcsillapító már kicsit tovább kitart, mint eleinte, de még mindig nem tudom se elhagyni, se csökkenteni, már hasmenésem is van tőle pedig. Reggelente még mindig nagyon rossz. Elvileg egy hét múlva már dolgoznom kéne, de nem tudom, így hogy fogok.
tegnap 12:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem kb. 3-4 nap volt. Igaz, én akkor még iskolába jártam, nem dolgoztam. Egy hét után volt kontroll és mivel minden rendben volt, egy hét után mehettem iskolába. Előtte azt mondták, hogy 2 hét a gyógyulási idő.
tegnap 12:49
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Garat?

Kb egy hét volt, de én 8 éves voltam.

tegnap 13:00
 3/5 A kérdező kommentje:
Garat, igen. Én felnőtt vagyok, állítólag gyerekként gyorsabban gyógyulsz.
tegnap 13:01
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Még hány mandulás kérdést írsz ki??? 😒 Nem kaptál még elég választ?
tegnap 14:16
 5/5 A kérdező kommentje:
Egyet sem írtam ki, de most rákerestem, melyikre gondolhatsz, ott írja a kérdező, hogy csak márciusban lesz neki, gondolhatod, hogy nem én vagyok az.
tegnap 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!