Édesanyám covidos - lehet még remény?
Tegnap került be a kórházba,légzési nehézségekkel.
Jelenleg oxigénmaszkot kapott,nem lélegeztetőt.Délután befulladt,így hason fekhet csak.
Egy hete tart nála a betegség,gyenge az állapota.
50 éves,nincs krónikus betegsége,oltatlan sajnos.
Kérlek,mondjátok,hogy még van remény! 🙏
Hidd el, édesanyád akkor legbüszkébb rád, hogyha fenn maradsz, és küzdesz, nem hiába szült meg téged!
Kitartást, anyukádnak jobbulást!
#12-es vagyok (mármint: nov. 15. 16:33-as)
Miért lettem lepontozva?
Csak közöltem a valós statisztikai adatokat (a worldometers egy megbízható forrás), és az alapján próbáltam megnyugtatni a kérdezőt! Mi rossz van ebben? Árulja már el valaki!
Egyébként mégegyszer kitartást kívánok, és ne akarj meghalni Te sem! Az életnek mindig van értelme, ne add fel! :)
[Előző voltam]
"Miért lettem lepontozva?"
Mert itt mindenki csak hisztizni tud. Az oltáspárti és az oltatlan, a rettegő és a tagadó, a kormánypárti és az ellenzéki. Az olyan józan véleményekkel, mint a tiéd, nem tudnak mit kezdeni.
Egyetértek. Nagyjából. Annyival módosítanám, hogy nem csak ez a kétféle van "rettegő, tagadó ". Nem mindenki retteg aki oltott, és nem mindenki tagadó aki nem. Pl van aki az oltástól retteg, de nem tagadó..sokféle ember van.
66
Nincs köztünk véleménykülönbség. Vannak halmazok, és vannak a halmazoknak metszéspontjaik.
Igy van. Csak sok ember hajlamos mindent fekete fehéren látni.
Van valami hír anyukádról?
Kitartás! Higgy benne, hogy jobban lesz. Hiszen fiatal még, nincs egyéb betegsége. Jó esélye van!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!