Mit hozhat ha lesz 4. hullám?

Vegyél mély levegőt.. most fújd ki szép lassan.
Nyugodj meg, te is nemsokára az leszel. Mert újra kötelező lesz arra mérget vehetsz. Akkor majd szellemi fogyatekoskent kezet razhatsz a többivel. Bu.nko p@r@szt!

#72:
De most nem kötelező, ha nem tűnt volna fel, ennek ellenére mégis hordják, igaz nem sokan. Ha ránk erőltetik, mert kötelezővé teszik, az kicsit más, érted? Dehogy érted!
Egyébként meg Bu.nko p@r@szt a k.rv@ @nyád!😝

A politikusok szerint nem kell. Akik értenek hozzá, azok szerint kellene. Akkor ki a szellemi fogyatékos? Érted? Dehogy érted! Túl tanulatlan b.unko vagy hozzá. Tökéletes mindegy miért, de beállsz szépen csendben a "szellemi fogyatékosok " közé. Ha a s.eggedet a földhöz veregeted naponta háromszor, akkor is.
Csípőből sértegeted az embereket, olyan dolog miatt amihez az égvilágon SEMMI KÖZÖD! Nagyon fáj?
ha valaki vissza szól akkor meg k.urv@ @anyázol. Még neked áll feljebb? Te egy tipikus 0 IQ-s bunkó vagy, az én anyukám sosem volt k.urv@. A tiéd nem tudom mi volt, de az biztos, hogy "szellemi fogyatékos" , mert hagyott megszuletni.
Nyugodtan írj vissza valamit, add ki magadból (az általad kezdett sértegetést) aztan ülj le a wc-re és próbáld meg lehuzni magad. Ennél jobbat már úgysem tehetsz a világgal.
De direkt nem fogom elolvasni. Ki is törlöm a kérdést a listáról,
ahogy elkuldtem itt ezt. Erolkodj! Mindent bele! Nyomjad sutty.ka. nem fogom egy ilyen majomra pazarolni az időmet.

#71 én például a múltkor taknyos voltam és fájt a torkom. Képzeld maszkban mentem a boltba. Lehet hogy nem covid, lehet hogy egyszerű takonykor de gondolom nem örülnél neki ha akarmelyiket is elkapnad tőlem. Ugye milyen jó lett volna ha mögötted állok a sorban, belelihegek a nyakadba és két pólót nap múlva te is belefulladsz a taknyodba? Hát az én anyámat tényleg hogy felvettem a maszkot.
Lehet hogy te feleslegesnek érzed de ezért szidni másokat arról ad bizonyítványt hogy végtelenül primitív vagy.

#78 én rohadtul örülnék ha a maszk használat megmaradna később is mert nem érdekel hogy a tömött buszon jobbról mi miatt prüszkölnek, balról mi miatt köhögnek, így is úgy is undorító. Előtte minden takony szezonban legalább kétszer voltam beteg. Most mióta covid van egyszer se mert mindenhol mindenkin és rajtam is maszk volt. Én speciel úgy érzem könnyebben kapok ettől levegőt mint a takonytol.
Úgyhogy én hordani fogom ha szükségét érzem.
Azt meg pont leszarom hogy emiatt ki mit gondol. Tehet egy szivesseget és kinyalhatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!