Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mit hozhat ha lesz 4. hullám?

Mit hozhat ha lesz 4. hullám?

Figyelt kérdés
Szerintetek megint minden korlátozva lesz , még az EÜ ellátás is , és megint maszk kell mindenhova , nem lehetett vokna inkább módjával lenni a nyáron , és most nem újra kezdeni?

2021. aug. 25. 22:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/88 anonim ***** válasza:
94%

késő bánat, eb gondolat..

...megvárják a pápa látogatását, aztán elrendelik a kötelező maszkviselést(mint már jónéhány országban)..

2021. aug. 25. 22:34
 2/88 anonim ***** válasza:
75%

Nem lesznek komolyabb korlátozások, nem terveznek lezárást. Nem is lesz sok a halálozás, amit ráfognak az oltás hatékonyságára, pedig a delta, oltás nélkül is kb allergia szintű.

[link]

Már azt is tudják, hogy az 5.hullám viszont tényleg durva lesz. Persze addigra már új oltás kell, sőt, kötelezővé tehetik (és fogják is), nem csak azoknak, akik eddig oltatlanok, hanem a 3.-4., akárhányadik oltást is kötelezővé teszik. Csinálhatnak az emberek nyáron bármit, egyértelmű, hogy ez az egész meg van tervezve.

2021. aug. 25. 22:36
 3/88 A kérdező kommentje:
Tényleg , és a Pápa ilyen helyzetben utazik. Elgondolkodtató
2021. aug. 25. 22:41
 4/88 anonim ***** válasza:
12%
Nem lesznek olyan lezárások, mint korábban, hanem az oltatlanok lesznek elszigetelve nagyon helyesen.
2021. aug. 25. 22:42
 5/88 anonim ***** válasza:
89%
4. Akkor a TB-t se fizetjük tovább. Mit szólsz hozzá? Egyébként nem is lenne baj, ha el tudnánk szigetelődni, külön kórházakkal, iskolákkal, mindennel, mindent átcsoportosítva.
2021. aug. 25. 22:49
 6/88 anonim ***** válasza:
89%
Ha az oltatlanokat korlátozzák akkor búcsúzzatok el tb-befizetésemtől és a rendszeres véradást is befejezem ,mivel én egy ilyen rosszindulatú társadalomnak nem adok önként semmit...
2021. aug. 26. 06:06
 7/88 Ypszilon1980 ***** válasza:
84%
Oltott oltatlan téma mindig előjön. Ehhez annyit tennék, hogy én is oltás mellett vagyok, de mivel nem kötelező, nem helyes az oltatlanokat hátrányos helyzetbe hozni,főleg eü ellátásban. TB az komplexebb kérdés, mert ha kapok időpontot vizsgálatra, de az hónapok, viszont magánban 1 hét, akkor azt választanám, mert fontos az egészségem, viszont akkor TB nekem is visszajár. A 4.hullám nem lesz különb, mint a nyár, mert akkor az egész kormánypropaganda megbukna, max lesz megint maszkviselés.
2021. aug. 26. 06:44
 8/88 anonim ***** válasza:
28%

[tegnap 22:49]: "Egyébként nem is lenne baj, ha el tudnánk szigetelődni, külön kórházakkal, iskolákkal, mindennel, mindent átcsoportosítva."

- Ez a "külön kórházak" rész érdekelne. Az orvosok túlnyomó többsége önként beoltatta magát (még azelőtt, hogy az egészségügyben kötelezővé tették). Ki dolgozna az oltatlanok kórházaiban?

Ezt egyébként az oltatlanok iskoláival is meg lehetne kérdezni. A felsőfokú végzettséggel rendelkezőknek egy májusi felmérés szerint 82%-a kapta meg vagy akarta felvenni az oltást (ezek azóta nyilván fel is vették). Az oltásellenesség a mélyszegény cigány falvakban a legnagyobb. Nyilván az elkötelezett oltatlanok között is vannak a társadalom számára értékes emberek, de azért az ország oltott/oltatlan két részre osztásával az oltott csapat járna sokkal jobban. Egyébként TB-ügyileg is.

2021. aug. 26. 07:30
 9/88 anonim ***** válasza:
8%
[ma 07:30]-t folytatva, és az eredeti kérdésre válaszolva: nekem az a tippem, hogy lesz még 10e halott ebben a naptári évben. De hátha tévedek.
2021. aug. 26. 07:32
 10/88 anonim ***** válasza:
88%

8: Tudjátok az a legszomorúbb, hogy a 21. században az alapján ítélünk meg valakit, hogy be van-e oltva vagy sem, egy VÍRUS ellen, amiről még a hülye is tudja, hogy mutálódik és hiába oltatod magad be az x variáns ellen, hogy ha jön a következő.. ez az egyik. A másik, elmondták tisztán és világosan, hogy attól, hogy be vagy oltva, ugyanúgy elkaphatod, ugyanúgy fertőzöl, lehet, csak enyhe tünetekkel, vagy tünetmentesen, de szórod szét. Közvetlen környeztemben vannak olyanok, akik a harmadik oltás után kapták el a delta variánst... Én is voltam covidos, a tüneteim egy enyhe influenzának feleltek meg, a családomban szintén ugyanezen enyhe tünetek, a környezetemben szintén.. Ja, és az intelligencia nem attól függ, hogy milyen végzettséged van, ezel is jó lenne tisztában lenni.

Szigeteljenek el, sőt, kapjunk sárga csillagot, mert lassan már ott tart a dolog és üldözzenek az oltottak, de akkor gépfegyverrel fogok járni az utcán...

2021. aug. 26. 10:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!