Ha majus vegere lecseng a 3.hullam, ugye akkor is utana is folyamatos lesz az oltas es nem allitjak le?! Szerintem nem, mert nem lenne ertelmes es a 6millio feletti szamot is el akarjuk erni. Magyarorszag lakossaganal is tobb oltoanyag van. Velemeny?
Ennyire ne pánikolj.
Egyébként szerintem nem fogják leállítani az oltást, őszig biztosan menni fog.
Hogy végre valaki értelmesek is ír és ne csak a primitívségét reklámozza, válaszolnék. Én bízom benne, hogy nyáron is lesz még oltásra lehetőség, nem hinném, hogy leállítják, hiszen elég sok vakcina érkezett és ha be lehetne oltani több embert, miért álljunk meg 6 milliónál. Szerintem ez normális logika.
Az már más kérdés, hogy hányan fognak még regisztrálni. Én őszintén remélem, hogy sokan.
Meg szerintem azért biztos lesz még, aki eddig nem regiszrált, de mégis a vakcina mellett dönt, ha másért nem, akkor azért, mert anélkül korlátozottak a szórakozási lehetőségei.
Utolsó előtti válaszolónak köszönöm. :)
A lehutóbbinak most üzenjem azt a helyzetéből kiindulva, hogy:
Ki nem szarja le? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!