Ezek a covid elleni oltások most már folyamatosan rendelkezésre fognak állni, és a beadatásuk ilyen ingyenes módon végig fenn fog állni?
Nem lehet tudni mi lesz 2022-ben. Lehet, hogy nem is kell már oltás.
Most ingyenes, a veszélyeztetetteknek biztosan ingyen lesz mindig, ahogy pl az influenza vakcina is.
Ha fizetős lesz, akkor is max 5-10 ezer forintba fog kerülni. Azt hiszem ezt a leírtak alapján ki fogod tudni fizetni. De simán lehet, hogy a munkáltató vállalja ezt, ha már kötelezővé teszi. Nálunk pl az influenza oltást minden évben lehet kérni ingyen (tudom, idén alapból ingyenes).
Amúgy jelen állás szerint nem kötelezhet erre a munkáltató, persze ki tudja mi lesz később.
Én krónikus beteg vagyok, és nem szeretném beiktatni magam.
Volt olyan oltasamit beadattam (Encepur- kullancs encephlaitis elleni védőoltás), mert sokat kirándulók és fontos volt.
Van olyan oltás amit beadatnek, mert tervezek utazni olyan helyre ami magas rizikojú.
Jelen állás szerint még nem túl sok ember van beoltba COVID elleni vakcinával, több tapasztalatra lenne szükség.
A legnagyobb védőoltás a furcsa nepektol való elzárkózás lenne az egész világ számára. Mert amit nyerünk az olcsón behozott dolgokat azt egy ilyen járvány alatt el is veszítjük akkora költség és energia a védekezés és annyi család megelhetese kétséges.
Ideje tanulni ebből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!