Van olyan hiteles, megbízható oldal, ahol folyamatosan követik a különböző vakcinák mellékhatásait? És azt, hogy hányan haltak meg a vacina felvétel után?
Figyelt kérdés
És van-e korreláció aközött, hogy megkapta a vakcinát és meghalt2021. márc. 18. 11:52
1/12 anonim válasza:
Igen, van. Facebook csoport, gyógyszerész csinálja: Dobson Szabolcs szakirodalmi tallozo (kerdezhetsz is tőle)
2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm, bár ez nem feltétlenül az amire gondoltam.
2021. márc. 18. 12:15
3/12 anonim válasza:
Akkor mire gondoltál pontosan?
Itt a mellékhatásokat folyton megosztja, illetve a halalozast is. Plusz ha valamire szükséged van utána keres.
Ha másra gondoltál, akkor talán tudok még ajánlani valamilyen oldalt.
4/12 A kérdező kommentje:
Igazándiból én egy KSH szerű táblázatot akartam. Nyers adatokkal.
2021. márc. 18. 12:53
5/12 A kérdező kommentje:
Ment a zöld pipa
2021. márc. 18. 12:53
6/12 anonim válasza:
7/12 anonim válasza:
Sajnos nem tudom pontosan megnézni, mert telefonról vagyok, de esetleg ez segítséget nyújthat
8/12 Blaster123 válasza:
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Facebookon egy agyatlan zenész (hadady lászló) megosztott egy táblázatot a mellékhatásokban szenvedőkről. ( [link]
Ezzel akarja manipulálni az embereket. Ennek cáfolatára kerestem egy olyan adathalmazt, amelyből statisztikaikag helyesen megállapítható a korreláció. Az R stúdió csodás, de adatok nélkül nem megyek vele semmire....
2021. márc. 19. 12:46
10/12 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!