Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mit hozhat ha lesz 4. hullám?

Mit hozhat ha lesz 4. hullám?

Figyelt kérdés
Szerintetek megint minden korlátozva lesz , még az EÜ ellátás is , és megint maszk kell mindenhova , nem lehetett vokna inkább módjával lenni a nyáron , és most nem újra kezdeni?

2021. aug. 25. 22:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/88 anonim ***** válasza:
91%

Én be oltattam magam. Pfizerrel. Aztán korház lett a vege. 230/140 vérnyomással kerültem az intenzívre. De persze ment a ködösítés, hogy ez fixen nem az oltástól van... Nem tudom. Nem vagyok orvos. De az is biztos, hogy előtte az életben nem volt semmi bajom a szívemmel.

Én mindezek ellenére azt mondom aki nem fél, az oltassa be magát.

Ha az oltastól volt a bajom, lehet egy esetleges fertőzés simán el is visz.

Megértem persze azokat is akik nem oltatják be magukat. Idézem a kormány szavait.

EZ VESZÉLYES!

Miért? Mert egy oltott ember 0 tünettel szórja a vírust. Az oltatlan meg mit sem sejtve szépen elkapja, és ne adj Isten elpatkol.

Remelém érthető a logikai okfejtésem.

Ajánlott az oltás. Már csak abból ki indúlva is, hogy az oltottak sokan vannak, de 0 tünettel ugyanúgy fertőznek.

Lehet le pontozni nem érdekel.

Minden 18 év feletti ember jelenleg szabad cselekvő képesség birtokában van. Egyéni döntése kell, hogy legyen. Viszont ezért nem kell senkit lenézni.

Szép napott.

24N

2021. aug. 26. 11:51
 22/88 anonim ***** válasza:
8%

Ha te mondod..😉

Na, jön a sertegetes. Oké. Imádom.

Aki be van oltva, sz.rik mar az egészre.

Aki annyira f.osik mindentől hogy nem meri, az egész nap ezen pörög, szidja, sertegeti az oltottakat, mert nem gyáva mint ő. Közben meg jobban be van tojva, mint bárki, különben nem ezzel foglalkozna napi szinten, sőt másról már nem is lehet vele beszélni. Megkerdezett mit vacsorázott, a harmadik mondata már tuti, hogy ez a r@hadt covid vagy oltás. Rohadtul unalmasak már.

Akit nem érdekel- mint téged 😉- az nagy ívben lek@kálja magasról nem a netet bújja, hogy sertegethesse azokat, akik nem olyan gyávák mint ő.

Természetesen ez nem neked szól. Téged semmi sem érdekel ugye.

Szép jó napot! Mennem kell dolgozni.😘

2021. aug. 26. 11:55
 23/88 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen egyetértek!

2021. aug. 26. 11:57
 24/88 anonim ***** válasza:
83%
#22 Rendben, akkor mindenki fél, és te meghoztad a helyes döntést az oltással kapcsolatban, még véletlenül sem kételkedsz benne, hisz mindenki fél. Élj ebben a tudatban.
2021. aug. 26. 12:27
 25/88 anonim ***** válasza:
93%

"Aki annyira f.osik mindentől hogy nem meri, az egész nap ezen pörög, szidja, sertegeti az oltottakat, mert nem gyáva mint ő."

Nem fos.ok én semmitől ,de nem vagyok hajlandó a zsarolásnak engedni.Ennyi...

Ugyanaz mint amikor a jehovások csöngetnek hétvégente,először udvariasan elutasítottam de amikor már ötödjére jöttek akkor elzavartam őket a francba...

Fel kéne már fogni h aki akart szabad akaratából az már beoltatta magát,ugyanúgy beoltatta magát akit a munkája vagy a szórakozóhelyek látogatása matt rávett a kényszer.

A többi nem fog oltatni akkor sem ha fejreállnak...

2021. aug. 26. 12:32
 26/88 anonim ***** válasza:
92%
Ha újabb értelmetlen korlátozásokat vezetnek be, ott szabotálom, ahol tudom. Elég volt ebből a cirkuszból, aki akart oltatott, aki nem, az nem, mostmár lehet tovább haladni, nem kell covid fasizmus. Nevetséges a sok oltásßuzi meg a sok konteós is.
2021. aug. 26. 12:41
 27/88 anonim ***** válasza:
13%

[ma 10:13]: "Szigeteljenek el, sőt, kapjunk sárga csillagot, mert lassan már ott tart a dolog és üldözzenek az oltottak, de akkor gépfegyverrel fogok járni az utcán..."

- Nem én vetettem fel az elszigetelést, hanem [tegnap 22:49]. Annyit bátorkodtam megjegyezni, hogy az oltatlanok külön kórházaiba orvost alig találnának, illetve hogy általában is a társadalom hasznosabb rétege komoly átfedésben van az oltottakkal. Ez nem azt jelenti, hogy minden oltatlan haszontalan (illetve minden oltott hasznos) lenne, mert az nincs így, de azért van egy elég jól kimérhető korreláció. Ha most kettévágnánk Magyarországot Oltottmagyarországra és Oltatlanmagyarországra, jövőre nagyon érdekes GDP (és várható élettartam, és iskolázottság, és analfabetizmus aránya, és, és, és) adatok jönnének, és egyik sem Oltatlanmagyarországra nézve lenne hízelgő.

2021. aug. 26. 12:50
 28/88 anonim ***** válasza:
100%
Na, az itt, s más területén egymás torkának esés nagyban tükrözi a jelenlegi regnáló kormány 11 évnyi gyűlöletpolitikáját. Eléggé a hitleri időkre hajaz. Veszélyes irányba "sodródunk".
2021. aug. 26. 13:03
 29/88 anonim ***** válasza:
93%

"általában is a társadalom hasznosabb rétege komoly átfedésben van az oltottakkal."

Na nálam megnyerted a hónap legundorítóbb "embere" díjat...

Hát ki a franc vagy te h ilyet állítasz ,mit képzelszt te magadról?!

Azért mert a média ezt terjeszti attól még ez rohadtul nem igaz,mellesleg ezt mondd már el személyesen pár oltatlan embernek hátha elvernek mint jég a határt...

2021. aug. 26. 13:13
 30/88 anonim ***** válasza:
16%

" oltas¥zi" 👍

Nálam még te nyerted meg a hónap leundorítóbb "embere" díját.

2021. aug. 26. 13:25
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!